Emilia Mouras

Hemma överallt i Alicante

Din mäklare i Alicante

Kontakta mig

Emilia heter jag och jobbar som mäklare här på södra Costa Blanca, när jag inte arbetar spelar jag padel eller njuter av god mat med vänner. Jag har valt att bo i vackra Orihuela Costa med närhet till Torrevieja och Alicante. Jag har en kärlek till Spanien, inte bara för kulturen men också för det underbara vädret som bjuder på strålande sol, glittrande hav och fantastiska stränder som tex Cabo Roig och Campoamor. Som mäklare är jag dedikerad till att assistera mina kunder från början till slut, alltid med ett leende på läpparna och en entusiasm för mitt arbete. Jag pratar svenska, engelska, spanska och grekiska. 

Vare sig du drömmer om att köpa eller sälja din lägenhet, hus eller den perfekta semesterbostaden kan du vara säker på att jag kommer att vägleda dig genom varje steg med expertis och omsorg för att hitta precis vad du letar efter.

Emilia Mouras

Real estate agent

+46 73 150 70 49

emilia.mouras@husmanhagberg.com

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2024 HusmanHagberg - v 2.46.7