Mario Rojas

Hemma överallt i Alicante

Din mäklare i Alicante

Här har ni mig, Mario, med ett utav världens bästa jobb! Nu har jag äntligen flyttat ner till Torrevieja efter flera års semestrande i vår bostad i Torrevieja centrum. Det har varit ett naturligt val att dra mig mot varmare nejder då jag har mina rötter i Bolivia men har bott största delen av livet i Göteborg. Här kan jag njuta hela året om av härliga strandpromenader och fotboll i solen. Det finns inget bättre än att avnjuta solnedgången med en
promenad vid havet och avsluta kvällen med en Paella.

Ni har hittat ett land fullt av kulturella traditioner, och inte minst Torrevieja. Flera månader om året bjuder staden på olika högtider med fina parader och liknande föreställningar där alla är välkomna att delta. Jag visar er gärna runt och berättar mer om Torrevieja. För mig som intagsansvarig i hela Torreviejaområdet, är det ytterst viktigt med förtroendet mellan dig som kund och oss på HusmanHagberg, därför lägger jag stort fokus på att gå igenom i detalj alla delar av försäljningen så att ni känner att ni är i trygga händer och att ni alltid vet vad som är nästa steg i försäljningen av er bostad.

Tveka inte att höra av er om ni går i säljartankar så hjälper jag er vidare med en värdering utan kompromiss!

Mario Rojas

Listing agent

+34 657 32 46 30

mario.rojas@husmanhagberg.com

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2024 HusmanHagberg - v 2.45.4