Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Denia

Välkommen till Denia!

Välkommen till Denia, staden som ligger mittemellan Alicantes och Valencias flygplats. Staden är vackert placerad framför Medelhavet och dess vidsträckta 20 km långa sandstränder. Sandstränderna har erhållit blå flagg och staden har fått UNESCO-utmärkelser för dess kulinariska läckerheter.

Att hitta bostad i Denia

När du vill sälja eller köpa en lägenhet i Denia är du mer än välkommen att kontakta oss och våra erfarna mäklare. Inom endast en kort bilresa från Denia finner du även orterna Moraira, Javea och Calpe som alla tillhör några av Costa Blancas mest eftertraktade städer. Det är enkelt att ta sig längst med kusten till Denia, välj på bil, buss eller tåg. Du kan även åka med färjorna från Denias hamn, färjorna tar dig tur och retur dagligen till Ibiza, Formentera och Mallorca.

Om vårt mäklarkontor i Denia

Vi har varit verksamma i Spanien sedan 2017 är experter på att identifiera det perfekta boendet för just dig. Med vår lokala kännedom, och engagemang, brinner vi för att hjälpa dig som kund. På kontoret talar vi flera språk, allt för att du ska känna dig trygg.

Vi är registrerade i det officiella fastighetsförmedlingsregistret nr. RAICV 0927 och i det officiella kollegiet för fastighetsmäklare i Alicante API nr. 1055. Vårt företag är också certifierade enligt ISO9001. Kontakta oss när som helst om du funderar på att sälja eller köpa fastighet i området.

Besöksadress

  • Avenida de l'Albir, 31, 03581 L'Alfàz del Pi
Öppettider
  • Måndag-Fredag 10:30-18:00

Postadress

  • Avenida de l'Albir, 31, 03581, L'Alfàz del Pi, Alicante, Spanien
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra områden

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v.2369