Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Denia

Välkommen till Denia!

Välkommen till Denia, staden som ligger mittemellan Alicantes och Valencias flygplats. Staden är vackert placerad framför Medelhavet och dess vidsträckta 20 km långa sandstränder. Sandstränderna har erhållit blå flagg och staden har fått UNESCO-utmärkelser för dess kulinariska läckerheter.

När du vill sälja eller köpa en lägenhet i Denia är du mer än välkommen att kontakta oss och våra erfarna mäklare. Inom endast en kort bilresa från Denia finner du även orterna Moraira, Javea och Calpe som alla tillhör några av Costa Blancas mest eftertraktade städer. Det är enkelt att ta sig längst med kusten till Denia, välj på bil, buss eller tåg. Du kan även åka med färjorna från Denias hamn, färjorna tar dig tur och retur dagligen till Ibiza, Formentera och Mallorca.

Om vårt mäklarkontor i Denia

Vi på HusmanHagberg hjälper dig som vill köpa eller sälja bostad i Denia med omnejd. Vi har en passion för bostadsaffären och brinner för att hjälpa dig som kund. Våra mäklare har en gedigen erfarenhet inom branschen och talar flera internationella språk. Vi finns här för dig - före, under och efter hela bostadsaffären och delar självklart med oss av råd och tips kring den lokala marknaden. Tveka inte att kontakta oss för att köpa eller sälja bostad i området.

Besöksadress

  • Avenida de l'Albir, 31, 03581 L'Alfàz del Pi
  • Måndag-Fredag 10:30-18:00

Postadress

  • Avenida de l'Albir, 31, 03581, L'Alfàz del Pi, Alicante, Spanien
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra områden

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

© 2023 HusmanHagberg - v.2272