Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Denia

Välkommen till Denia!

Välkommen till Denia, staden som ligger mittemellan Alicantes och Valencias flygplats. Staden är vackert placerad framför Medelhavet och dess vidsträckta 20 km långa sandstränder. Sandstränderna har erhållit blå flagg och staden har fått UNESCO-utmärkelser för dess kulinariska läckerheter.

Att hitta bostad i Denia

När du vill sälja eller köpa en lägenhet i Denia är du mer än välkommen att kontakta oss och våra erfarna mäklare. Inom endast en kort bilresa från Denia finner du även orterna Moraira, Javea och Calpe som alla tillhör några av Costa Blancas mest eftertraktade städer. Det är enkelt att ta sig längst med kusten till Denia, välj på bil, buss eller tåg. Du kan även åka med färjorna från Denias hamn, färjorna tar dig tur och retur dagligen till Ibiza, Formentera och Mallorca.

Om vårt mäklarkontor i Denia

Vi har varit verksamma i Spanien sedan 2017 är experter på att identifiera det perfekta boendet för just dig. Med vår lokala kännedom, och engagemang, brinner vi för att hjälpa dig som kund. På kontoret talar vi flera språk, allt för att du ska känna dig trygg.

Vi är registrerade i det officiella fastighetsförmedlingsregistret nr. RAICV 0927 och i det officiella kollegiet för fastighetsmäklare i Alicante API nr. 1055. Vårt företag är också certifierade enligt ISO9001. Kontakta oss när som helst om du funderar på att sälja eller köpa fastighet i området.

Besöksadress

  • Avenida de l'Albir, 31, 03581 El Albir, L'Alfàz del Pi'
Öppettider
  • Måndag-Fredag 10:30-18:00

Postadress

  • Avenida de l'Albir, 31, 03581, El Albir, L'Alfàz del Pi', Alicante, Spanien

  • Vi är registrerade i det officiella fastighetsförmedlingsregistret nr. RAICV 0927 och i det officiella kollegiet för fastighetsmäklare i Alicante API nr. 1055. Vårt företag är också certifierade enligt ISO9001.
  • Besök oss på

Våra bostäder

Träffa våra franchisetagare

Kontakta oss gärna om du har frågor om att köpa eller sälja en fastighet i Spanien.

Våra områden

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn