Nora Fagerstad

Hemma överallt i Fuengirola

Din office manager i Fuengirola

Jag heter Nora Fagerstad och jag är född och uppvuxen i Stockholm. Sedan 2023 har jag arbetat inom mäklaryrket, och sedan början av 2024 har jag haft förmånen att bli anställd som kontorsansvarig på HusmanHagberg Costa del Sol. Det jag verkligen älskar med mitt yrke är möjligheten att interagera med olika människor och kulturer. Att varje dag få möta nya människor och hjälpa dem att hitta sitt drömhem är otroligt givande för mig.

Spanien har en särskild plats i mitt hjärta. Jag har bott här permanent sedan 2021, men min kärlek till landet sträcker sig ända tillbaka till 2016 då jag först började semestra på Costa del Sol. Maten, kulturen och framförallt värmen och solen är några av anledningarna till varför jag trivs så bra här. Jag har också haft förmånen att genomföra min universitetsutbildning inom Global Hospitality Business Management på Les Roches Marbella. Den erfarenheten har verkligen berikat mitt liv och gett mig många ovärderliga kunskaper och färdigheter.

Att balansera mitt professionella liv med mina personliga intressen är viktigt för mig. Jag strävar alltid efter att fortsätta utvecklas både som yrkesperson och som individ, och jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda. Kontakta mig gärna om ni är redo att få hjälp med att förverkliga er dröm om att bo i värmen.