Johan Ljung

Hemma överallt i Fuengirola

Din mäklare i Fuengirola

Kontakta mig

Johan Ljung

Johan Ljung

Franchisee / Real Estate Agent

Fuengirola

sven

Jag är Reg mäklare och Franchisetagare av HusmanHagberg Costa del Sol, och min historia med HusmanHagberg sträcker sig tillbaka till 2010. 

Redan 2001 sedan köpte jag min allra första bostad i Spanien. Mitt hjärta har alltid slagit för Costa del Sol, och jag har fått se områden utvecklas och blomstra över åren. Utbudet av restauranger och butiker har bara blivit bättre och bättre. I mitt arbete som mäklare här på solkusten handlar det för mig om att skapa relationer. Samtidigt har jag en djup förståelse för att varje enskild affär är av stor betydelse för mina kunder. Att vägleda dem på ett tydligt sätt genom hela processen är en prioritet för mig. Mitt mål sträcker sig bortom nöjda kunder; jag strävar efter att bygga långsiktiga relationer som får dem att återkomma. 

Tveka inte att kontakta mig om du funderar på att köpa eller om du bara vill ställa frågor om livet i Spanien. Jag är här för att hjälpa till.

Johan Ljung

Franchisee / Real Estate Agent

+46 70 444 3446

johan.ljung@husmanhagberg.com

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v.2420