Hampus Tapper

Hemma överallt i Marbella

Din mäklare i Marbella

Kontakta mig

Hampus Tapper

Jag har i drygt 15 års tid hjälpt hundratals människor och familjer att sälja eller finna sina drömboenden. Har många återkommande kunder vilket jag är stolt över. Mina kunder beskriver mig ofta som förtroendeingivande, professionell, rak och tydlig. Som tävlingsmänniska vill jag gärna prestera men lägger också stor vikt i att mina kunder ska känna sig trygga och bekväma genom hela processen.

Jag är utbildad fastighetsekonom och som fastighetsmäklare har jag erfarenhet från både den privata och kommersiella sidan. Är född och uppvuxen i Stockholm men har ägt bostad i Spanien sedan 2017, att valet föll på Costa del Sol finns det flera anledningar till. Förutom det underbara klimatet och de fantastiska människorna så finns det mycket att göra och alltid nya platser att utforska.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Hampus Tapper

Franchisee / Real estate agent

+46 70-285 55 24

hampus.tapper@husmanhagberg.com

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v.2363