Johan Ljung

Hemma överallt i Marbella

Din mäklare i Marbella

Kontakta mig

Johan Ljung

Johan Ljung

Franchisee / Real Estate Agent

Marbella

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Reg Mäklare och Franchisetagare av HusmanHagberg Fuengirola, har jobbat inom HusmanHagberg sedan 2010. Har en förkärlek till havet, spenderar större delen av min lediga tid där.

Köpte min första bostad i Spanien för 18 år sedan och jag har alltid haft ett gott öga till Costa del Sol, jag har sett områden växa fram genom årens lopp samt hur utbudet av restauranger och affärer bara bli bättre och bättre.

Jobbet som mäklare på solkusten anser jag handlar om att skapa relationer men samtidigt med en förståelse för att det är en stor affär för våra kunder. Att guida alla rätt på ett tydligt sätt är viktigt för mig genom hela processen. Mitt mål är inte att bara ha nöjda kunder utan även återkommande. Hör av dig om du går i köptanker eller bara vill ställa en fråga om att leva i Spanien.

Johan Ljung

Franchisee / Real Estate Agent

+46 70 444 3446

johan.ljung@husmanhagberg.com

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v.2306