Costa del Sol

HusmanHagberg din mäklare på Costa del Sol

Hitta ditt drömboende på Costa del Sol

Costa del sol benäms som ”Solkusten” och är cirka 20 mil lång. Längst denna kust ligger dom spanska orterna som på ett vackert pärlband. Kusten sträcker sig från Nerja i öster, förbi städer och byar så som Torrox, Torre del Mar, Velez- Malaga, Rincon de la Victoria, Malaga, Fuengirola, Mijas, Marbella och Estepona, till Manilva i väster.

Namnet Solkusten förpliktigar och med sina många soldagar så lever Costa del Sol upp till namnet. Här är det ett härligt klimat som man kan njuta av året runt. Här blandas små badvikar med långa fina stränder. Städerna har härliga strandpromenader och ett rikt restaurangutbud. Kusten har ett stort utbud av natur- och sportupplevelser, kultur och historia.

Den aktiva hittar alltid något att göra här så som vandring i bergen, en cyckeltur bland avokado- och apelsinlundar, en golfrunda på en av många golfbanor, dykning, motorcykeltur, ridning, ja listan är lång.

För de som vill ha lite mer storstadspuls är Malaga den rätta staden. Staden har en charmig stadskärna, bra shopping och många mysiga barer, caféer och restauranger. Här finns ett rikt kulturellt och historiskt utbud. Vill man ha lite lugnare tempo och en mer genuin miljö är Nerja rätt plats. Här blandas tapasrestauranger men små butiker och det är här ni hittar den omtalade Balcón de Europa.  

 Längst hela Costa del Sol kusten erbjuds härliga matupplevelse med det som finns att tillgå i närområdet så som färsk fisk och skaldjur samt nyplockade frukter och grönsaker.

Våra områden

Senast inkommet Costa del Sol