¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Lyxiga kedjehus och villor på Valencias golf!

Valencia Surroundings , Valencia
Precio
205 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 186 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 5 de los cuales 4 Dormitorios
wcTotal Baños: 3
homeTipo: Chalet
buildObra nueva:
poolPool:
airline_seat_flatTerraza:
airline_seat_flatBalcón:
zoom_out_mapTamaño de jardín: 395 m2
euro_symbolGastos de comunidad: 100 EUR
receiptReferencia: HH423

Descripción del artículo

Detta bostadsområde i El Bosque Golf ligger endast ca 20 minuter utanför staden Valencia och en kort bilresa på ca 10 minuter från Valencia flygplats. Ett lyxigt paradis för golfälskare med tillgång till allt!

INTERIÖR

Detta kedjehus med två sovrum och tre badrum är fördelat över tre våningar och har tillräckligt med utrymme för att personifiera det och omvandla det till en fastighet med fyra eller fem sovrum vid behov. Bottenvåningen består av ett oberoende kök och ett vardagsrum med tillgång till en stor terrass med utsikt över golfbanan. Den andra våningen rymmer ett sovrum med eget badrum, ett sovrum med dubbelsäng, ett stort badrum och en stor terrass med utsikt över golfbanan och gemensamma utrymmen.

På den nedersta våningen finns ett stort förråd, ett badrum och mycket stort öppet utrymme. Det här utrymmet kan anpassas efter dina behov och lämnar ytterligare ett utrymme för ett vardagsrum, eller passar upp till tre extra sovrum. Med mycket naturligt ljusinsläpp och direkt tillgång till den privata trädgården på framsidan finns en enastående potential.

Komplexet har en gemensam pool, en paddelbana och en barnpark. Dessutom 18-håls golfbana, putting green med ett klubbhus och bar, restaurang samt en butik. Oberoende av detta finns en socialklubb med en stor pool och mer sport och ridning. Golfbanan och dess bosatta områden är gated, med säkerhetsgrindar och 24 timmars säkerhet i komplexet.

Olika fristående villor finns - priser från 205 000 till 263 000, byggytor sträcker sig från 186 till 205 m² och tomter från 395 till 789 m². Villor på första linjen finns fortfarande tillgängliga till otroliga priser!

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 30.0km
wavesDistancia al mar 30.0km
location_cityDistancia al centro 1.0km
local_mallDistancia a supermercados 1.0km
local_airportDistancia al aeropuerto 25.0km
local_hospitalDistancia a centro médico 30.0km

Fotos

Mapa

HitCounter