¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Strandnära bottenvåning strax norr Valencia

Valencia Beach , Valencia
Precio
120 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 76 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 3 de los cuales 2 Dormitorios
wcTotal Baños: 2
homeTipo: Apartamento
airline_seat_flatBalcón:
euro_symbolGastos de comunidad: 50 EUR
swap_vert:
receiptReferencia: HH361

Descripción del artículo

Denna lägenhet med två sovrum och två badrum, ligger på bottenvåningen i ett modernt kvarter i Canet d'Berenguer centrum. Canet d'en Berenguer är en badort som även har en hel mängd affärer, skolor och övriga tjänster. Närmsta större stad är Sagunto och Valencias stadskärna ligger bara 30 minuters bilresa bort. Lägenheten har nära till stranden, ligger endast inom en 15 minuters promenad.

När vi kommer in i lägenheten, hälsas vi välkomna med en entré och en hall som leder oss genom lägenheten. Till vänster har vi det första av två badrum, detta har duschkabin. Bredvid har vi det rymliga vardagsrummet med matplats, samt en liten balkong på baksidan. Framför vardagsrummet ligger köket, utrustat med alla nödvändigheter. Bredvid köket finns ett förråd där varmvattenberedaren står, samt städ- och tvättsaker förvaras. Slutligen har vi två dubbla sovrum, båda med inbyggda garderober. Det största av sovrummen, har eget privat badrum med badkar.

Lägenheten har även tillgång till en privat parkeringsplats och förråd, som ligger i det gemensamma garaget som finns under byggnaden och är tillgängligt via hiss. De flesta av möblerna ingår i köpet.

Stranden nära denna stad har nyligen tilldelats 2018 Best Spanish Beach Award, tack vare den fina sanden och renheten i vattnet som har. Paseo vid stranden är också mycket populärt och full av energi och aktivitet, speciellt under sommarmånaderna. Det finns gott om saker att göra i området. Den berömda historiska staden Sagunto, ligger precis intill och erbjuder många möjligheter till sightseeing. Bergen i Sierra Calderona ligger också mycket nära och erbjuder många alternativ för dem som älskar vandring och bergs- eller mountainbike.


--------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 1.4km
wavesDistancia al mar 1.4km
location_cityDistancia al centro 27.0km
local_mallDistancia a supermercados 2.6km
local_airportDistancia al aeropuerto 30.0km
local_hospitalDistancia a centro médico 1.0km

Fotos

Mapa

HitCounter