¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Pool-villa 20 minuter från Valencia city!

Valencia Surroundings , Valencia
Precio
370 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 320 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 6 de los cuales 5 Dormitorios
wcTotal Baños: 3
homeTipo: Chalet
poolPool:
airline_seat_flatTerraza:
zoom_out_mapTamaño de jardín: 1600 m2
receiptReferencia: HH433

Descripción del artículo

Denna villa med fem sovrum och tre badrum, ligger i det lugna men ändå extremt populära bostadsområdet L'Eliana strax nordväst om Valencia. Det är ett imponerande hus med en 1600 kvm mogen trädgård på en hörntomt, som är full av palmer och olika andra exotiska växter. Tomten är belägen sa att den har sol hela dagen och liten insyn från grannar. Här finns även en stor privat swimmingpool, perfekt för de varma sommarmånaderna. L'Eliana centrum, med tunnelbanestation, ligger 3 minuters bilresa (1km) bort och Valencia centrum ligger bara 20 minuter (22km) bort.

Alla rum i denna fastighet finns på bottenvåningen. Vi har en entré och till vänster när vi går in i fastigheten, ett rymligt vardagsrum med öppen spis och fantastisk utsikt över poolen och trädgården. Direkt framför vardagsrummet är det nyligen moderniserade köket, med en bakdörr som leder ut mot trädgården. Vid köket finns även en separat tvättstuga och den första av tre badrumssviter, samtliga med duschkabiner. Vi tar oss ut från köket och utmed hallen och hittar där familjebadrummet och de fem sovrummen, alla utrustade med inbyggda garderober. Sovrummet på baksidan av fastigheten har ett eget stort badrum, samt fin utsikt över poolen. Samtliga sovrum är ljusa och luftiga och i de tre största, får du lätt plats med dubbelsängar. Huset har centralvärme med gas och alla installationer för luftkonditionering enheter har redan gjorts.

Den här fastigheten är också hem för en mogen privat trädgård, med full exotiska växter och träd. Här finns även en stor pool för avkylning under de varma sommarmånaderna, poolen har rengörings- och filtreringssystem. Vid sidan av huset, har vi två uthus. Det ena rymmer grillplatsen och där finns även ett litet kök som dock behöver moderniseras. Trappor leder oss ner till ett utrymme som för närvarande används för lagring, men som kan användas som vinkällare. Därefter har vi ett andra uthus med ett bra medelstort utrymme, detta används för närvarande används som lekrum och har även en separat toalett. Under huvudfastigheten finns också ett rum som för tillfället används för lagring, men kan bli ett andra vardagsrum eller sjätte sovrum om det behövs. Runt framsidan av fastigheten har vi en liten trappa som leder upp till ett förhöjt terrassområde, som när det är möblerat, ger den perfekta platsen för utemåltider.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 20.0km
wavesDistancia al mar 20.0km
location_cityDistancia al centro 22.0km
local_mallDistancia a supermercados 2.0km
local_airportDistancia al aeropuerto 9.6km
local_hospitalDistancia a centro médico 11.0km

Fotos

Mapa

HitCounter