¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Penthouse-lägenhet i Little Venice!

Valencia Little Venice , Valencia
Precio
550 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 117 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 4 de los cuales 3 Dormitorios
wcTotal Baños: 2
homeTipo: Apartamento
poolPool: Gemensam pool
airline_seat_flatTerraza:
airline_seat_flatBalcón:
euro_symbolGastos de comunidad: 80 EUR
swap_vert:
receiptReferencia: HH429

Descripción del artículo

Denna lägenhet med tre sovrum och två badrum, ligger på 9: e våningen i en byggnad med hiss på Port Saplaya stranden. Port Saplaya brukar även kallas Little Venice och ligger bara 10 minuter (7km) från Valencia centrum. Med sitt läge vid havet och en mängd butiker, barer och restauranger, är Port Saplaya är ett område som är oerhört populärt bland både turister och året runt boende.

Väl inne i lägenheten hälsas vi välkomna med en lagom stor entréhall, som alla rum på första våningen leder ut från. Till höger har vi två dubbla sovrum, båda med inbyggda garderober. Strax framför oss när vi går in i lägenheten, finns tvättstugan. Till vänster har vi det första badrummet, som har dusch, toalett, bidé och handfat. Slutligen har vi det största sovrummet, komplett med inbyggda garderober och ett eget badrum med ett hydromassagebadkar. Från detta sovrummet, har ni tillgång till egen privat terrass med utsikt över Medelhavet.

Vi tar trappan upp till den övre våningen och där har vi en öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats. Köket är modernt och fullt utrustat med vitvaror av utmärkt standard. Bredvid köket finns en gästtoalett, samt tillgång till en liten balkong genom skjutdörrar.

Den kanske bästa funktionen i denna lägenheten, är den bakre terrassen som finns på denna våning. Komplett med sittgrupp och utomhus paellero / grillmatlagning, vilket är ett härligt utrymme att njuta av maten med havet och stranden som bakgrund. Lägenheten har centralvärme, varm- och kall luftkonditionering i sovrummet och vardagsrummet, samt trippelglaserade PVC-fönster för bästa inomhusmiljö.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 100m
wavesDistancia al mar 100m
location_cityDistancia al centro 6.3km
local_mallDistancia a supermercados 3.7km
local_airportDistancia al aeropuerto 13.5km
local_hospitalDistancia a centro médico 3.7km

Fotos

Mapa

HitCounter