¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Lägenhet med havsutsikt strax söder Valencia!

Valencia Beach , Valencia
Precio
350 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 152 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 5 de los cuales 4 Dormitorios
wcTotal Baños: 2
homeTipo: Apartamento
poolPool:
euro_symbolGastos de comunidad: 80 EUR
swap_vert:
receiptReferencia: HH432

Descripción del artículo

Den här lyxiga lägenheten med fyra sovrum och två badrum, ligger på 7: e våningen i ett exklusivt flerfamiljshus belägen på El Saler-stranden. Huset är byggt 1975 och är ett av sex hus, som alla delar på en stor gemensam pool och trädgårdar. Allt med utsikt över Medelhavet framåt och den berömda Albufera sjön bakåt. Eftersom detta område nu är en skyddad nationalpark, kan inga ytterligare byggnader byggas i omgivningen. Detta gör att utsikten kommer att förbli orörd. Diverse affärer, barer och apotek finns i ett komplex bakom denna byggnad. Övriga bekvämligheter hittas en 5 minuters bilresa till byn El Saler och till Valencia centrum, med alla dess stora butiker och tjänster tar det bara 10 minuter med bil. Priset är reducerat från 355.000 € till 350.000 €.

Lägenheten ligger på 7: e våningen i ett exklusivt lägenhetshus och har endast två lägenheter per våning, alla med separata hissar som tar dig direkt till ytterdörren. När vi går in i lägenheten har vi först en liten entré, som leder rakt ut på den öppna planlösningen med vardagsrum och matplats som bjuder oss magnifika panoramautsikt över Medelhavet och stränderna nedanför. Därefter har vi det stora köket, fullt utrustat med alla nödvändigheter.

Tillbaka genom vardagsrummet och därefter har vi de fyra stora sovrummen, alla med inbyggda garderober. Sovrummen är belägna på baksidan av lägenheten och har en oöverträffbar utsikt över Albufera och nationalparken nedan. Framför sovrummen är familjebadrummet och ett mindre andra badrum, båda utrustade med duschkabiner.

Byggnadens fantastiska läge med kilometer av sandstränder och i en nationalpark, talar för sig själv. Om detta inte är tillräckligt, är komplexet också fullt utrustad med stor gemensam pool, duschar, lekpark, basketplan, fotbollsplan och flera stora parkeringsplatser. Byggnaden har även en 24-timmars concierge och säkerhetsservice. En del av möblerna följer med i priset.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 300m
wavesDistancia al mar 300m
location_cityDistancia al centro 14.0km
local_mallDistancia a supermercados 11.5km
local_airportDistancia al aeropuerto 20.0km
local_hospitalDistancia a centro médico 11.0km

Fotos

Mapa

HitCounter