¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Fin lägenhet i Valencia med 200 m till havet!

Valencia Beach , Valencia
Precio
270 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 110 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 3 de los cuales 2 Dormitorios
wcTotal Baños: 2
homeTipo: Apartamento
airline_seat_flatTerraza:
euro_symbolGastos de comunidad: 50 EUR
swap_vert:
receiptReferencia: HH392

Descripción del artículo

Denna lägenheten är i toppskick och har två sovrum och två badrum, samt en terrass. Belägen i stadsdelen El Cabañal, endast en 10 minuters promenad till den berömda färskvarumarknaden i El Cabañal och 200 meter till stranden. Med bil tar det 15 minuters till Valencias City och 25 minuter till bilresa till flygplatsen. El Cabañal är ett livligt område i Valencia och erbjuder gott om moderna och traditionella affärer, barer, restauranger, samt övriga bekvämligheter.

När vi kommer in i lägenheten, hälsas vi välkomna av det öppna vardagsrummet med matplats. Från här leder oss en dörr till det ultramoderna och fullt utrustade köket. Vidare har vi två kompletta badrumssviter, ett med hydromassagebadkar och ett med dusch. Slutligen har vi två dubbelrum, där båda har inbyggda garderober och ett har tillgång till terrassen genom en sidodörr. Lägenheten har luftkonditionering, centralvärme och dubbla fönsterglas, säljs fullt möblerad och har genomgående trägolv.

Grannskapet är det ett mycket levande område, med en blandning av moderna och historiska inslag. Bortsett från att Malvarrosa strand ligger 200 meter från lägenheten, ligger även den populära färskvarumarknaden och Valencias marina också nära. Området har även mycket bra förbindelser med resten av staden. En Metro-station ligger inom fem minuters gångavstånd och många bussar kör alldeles i närheten. Belägen på första våningen i en byggnad med hiss, med öppen utsikt till grönområde.

För den som ser lägenheten som en investering och vill hyra ut den, så finns det en komplett uthyrningslicens och den nuvarande ägaren har haft en nettoavkastning på över 8%.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 200m
wavesDistancia al mar 200m
location_cityDistancia al centro 4.2km
local_mallDistancia a supermercados 2.9km
local_airportDistancia al aeropuerto 13.0km
local_hospitalDistancia a centro médico 400m

Fotos

Mapa

HitCounter