¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Terrasslägenhet 300 m från stranden i Valencia!

Valencia Beach , Valencia
Precio
349 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 120 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 5 de los cuales 4 Dormitorios
wcTotal Baños: 2
homeTipo: Apartamento
airline_seat_flatTerraza: Sí (18 kvm)
euro_symbolGastos de comunidad: 50 EUR
receiptReferencia: HH398

Descripción del artículo

Denna lägenheten är helrenoverad augusti 2018 och har fyra sovrum och två badrum, samt en stor terrass på baksidan. Belägen i den blomstrande stadsdelen El Cabañal, endast inom en 5 minuters promenad till den berömda färskvarumarknaden i El Cabañal och bara 300 meter till stranden. Med bil tar det 15 minuters till Valencias City och 25 minuter till bilresa till flygplatsen. El Cabañal är ett livligt område i Valencia och erbjuder gott om moderna och traditionella affärer, barer, restauranger, samt övriga bekvämligheter. Lägenheten ligger på bottenvåningen och alla möbler ingår i priset. Priset är reducerat från 380.000 € till 349.000 €.

Väl inne i lägenheten hälsas vi välkomna av den stora entréhallen med sovrummet som leder till höger. Det stora sovrummet är komplett med varm och kall luftkonditionering, samt en dekorativ eldstad för extra uppvärmning under de kallare vintermånaderna. Vi fortsätter utmed hallen och kommer till det andra sovrummet och bredvid där, ligger den första kompletta badrumssviten med duschkabin. I mitten av lägenheten har vi en öppen planlösning med matplats, som kommer komplett med prydliga funktioner som utsatta murverk på väggar och dekorativa trätakbjälkar.

Vi fortsätter och kommer till det tredje sovrummet, även det med varm och kall luftkonditionering och tillgång till en liten inbyggd terrass via altandörrar. Bredvid ligger det fjärde och minsta av sovrummen, som har plats för en enkelsäng eller våningssängar som den för närvarande har. Köket är modernt och fullt utrustat med en integrerad kyl-frys, diskmaskin och tvättmaskin. Härifrån går du ut till den härliga terrassen på 18 kvm, vilket är ett idealiskt utrymme för att äta utomhus och vara under de varma sommarmånaderna. Terrassen är täckt av en elektriskt fjärrstyrt markis som har vind- och regnsensorer, vilket innebär att det stängs automatiskt om vädret blir sämre. Återigen tillbaka inne i lägenheten, där vi hittar den andra badrumssviten intill köket. Även detta badrum har en duschkabin.

Grannskapet är det ett mycket levande område, med en blandning av moderna och historiska inslag. Bortsett från att Malvarrosa strand ligger 300 meter från lägenheten, ligger även den populära färskvarumarknaden och Valencias marina också nära. Området har även mycket bra förbindelser med resten av staden. En Metro-station ligger inom fem minuters gångavstånd och många bussar kör alldeles i närheten.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 300m
wavesDistancia al mar 300m
location_cityDistancia al centro 4.0km
local_mallDistancia a supermercados 2.0km
local_airportDistancia al aeropuerto 13.0km
local_hospitalDistancia a centro médico 1.0km

Fotos

Mapa

HitCounter