¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Radhus med terrass, 25 min Valencia

Valencia Surroundings , Valencia
Precio
177 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 178 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 4 de los cuales 3 Dormitorios
wcTotal Baños: 2
homeTipo: Bungalow
poolPool: Gemensam Pool / Community Pool
airline_seat_flatTerraza:
receiptReferencia: HH507

Descripción del artículo

PRISET REDUCERAT FRÅN 180 000 € TILL 177 000 €. Väl presenterat radhus med tre våningar beläget i hjärtat av Sierra Calderona, endast tre minuters promenad från Naquera bycentrum. Denna fastighet har tre stora sovrum och två badrum och har tre stora solterrasser med vacker utsikt över nationalparken och byn Naquera. På området finns en social klubb och en härlig gemensam pool på området, för att hålla sig sval under de varma sommardagarna. Alla möblerna är inkluderade i priset.

Bottenvåningen har en öppen planlösning, med ett fullt utrustat kök och matsal. Här finns även utgången till den bakre terrassen, som är ett perfekt ställe att underhålla gästerna i det varma klimat som denna region har att erbjuda. På den våningen ligger även en gästtoalett.

På övervåningen har vi tre sovrum med dubbelsäng, alla med inbyggda garderober. Ett av sovrummen har både ett privat badrum och tillgång till en andra terrass, med utsikt över poolen nedanför. Det finns även en andra badrumsvit för familjen på detta våningsplan. I källarvåninen har vi ett spelrum och ett integrerat garage, som ger lagringsutrymme och plats för minst en bil. Radhuset drar nytta av dubbelglasade fönster och gasvärme i hela fastigheten.

Vid entrén till har vi ytterligare en terrass, samt en perfekt formad trädgård som är fylld med växter och träd som härstammar från området. Fastigheten har en fantastisk utsikt över Sierra Calderona nationalpark, som omsluter området.

Naquera är en vacker ort, mycket tack vare sitt utmärkta läge vid foten av Sierra Calderona. Området är populärt bland både spanjorer och turister, tack vare dess många vandringsleder genom nationalparkens vackra robusta landskap. Byns centrum ligger bara tre minuters promenad från fastigheten, med en hel mängd butiker, barer och restauranger.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 15.0km
wavesDistancia al mar 15.0km
location_cityDistancia al centro 20.8km
local_mallDistancia a supermercados 280m
local_airportDistancia al aeropuerto 18.3km
local_hospitalDistancia a centro médico 16.5km

Fotos

Mapa

HitCounter