¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Radhus med takterrass, 25 min till Valencia

Valencia Surroundings , Valencia
Precio
149 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 138 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 5 de los cuales 4 Dormitorios
wcTotal Baños: 3
homeTipo: Bungalow
poolPool: Gemensam pool / Community pool
airline_seat_flatTerraza:
airline_seat_flatBalcón:
receiptReferencia: HH504

Descripción del artículo

Modernt radhus med tre våningar, fyra sovrum och tre badrum. Belägen på Los Almendros urbanisation intill den berömda golfbanan El Bosque i Godelleta, strax utanför Valencia. Fastigheten har två terrasser på bottenvåningen och ett bra solarium på översta våningen, för att kunna njuta av utsikten och få ut det mesta av det varma vädret som denna region har att erbjuda.

Radhuset är uppdelat på tre våningar. På bottenvåningen finns ett vardagsrum med god storlek, ett kök, duschrum och det första av fyra sovrum, alla med inbyggda garderober. På första våningen har vi tre sovrum med dubbelsäng, där ett sovrum har eget badrum med badkar. På denna våningen ligger även ett familjebadrum med duschkabin. På toppen, andra våningen, har vi takterrassen.

Fastigheten har dubbelglasade fönster och har en förinstallation för ett luftkonditioneringssystem genom ventiler, som kan installeras i hela huset. Framför fastigheten finns en carport, där ni tryggt kan låsa om bilen. Fastigheten har utsikt över den gemensamma idrottsplanen, en lekpark för barn och stor gemensam pool på baksidan.

Urbanisationen ligger endast 7 km från Godelleta bycentrum och bara 2 km från den berömda golfklubben El Bosque. Godelleta är hem för en hel mängd butiker och tjänster. Det finns flera skolor i området och Valencia centrum, med stränder, flygplats och historiska gamla stan, ligger cirka 25 minuters bilresa bort.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 31.0km
wavesDistancia al mar 30.5km
location_cityDistancia al centro 27.3km
local_mallDistancia a supermercados 1.0km
local_airportDistancia al aeropuerto 18.7km
local_hospitalDistancia a centro médico 21.0km

Fotos

Mapa

HitCounter