230
MED7062F7B81F7D43CCBD615D14D75B899D

Unik designvilla med havsutsikt i Finestrat

Nyproduktion

Finestrat, Benidorm

Unik designvilla med havsutsikt i Finestrat

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB022
Antal rum5
Antal sovrum3
Antal badrum5
Byggyta331 kvm
Tomt700 kvm
Byggår2018
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass160 kvm

Pris: €1,350,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Investeringsmöjlighet i nytt hett område! Nu finns möjligheten att köpa en lyxvilla utrustad med den senaste tekniken och designen endast ca 3 km från Benidorms vidsträckta vita sandstränder med dess turkosa vatten och ett av kustens största köpcentrum, La Marina. Villans läge är optimalt mellan ett stort antal golfbanor, och ca 30 min från Alicantes flygplats. Det finns även fyra internationella skolor i området, två fem-stjärniga lyxhotell, Asia Garden och Melia, och villan ligger nära den kända vingården Enrique Mendoza. Vidare ligger Sierra Gelada naturreservatet i området.

INTERIÖR

Lyxvillor med privat pool, imponerande utsikt, och med tre rymliga sovrum utrustade med inbyggda garderober samt fem helkaklade badrum med värmegolv. Dessa specialdesignade lyxvillor är inget annat än unika och med möjlighet att göra personliga ändringar etc. Takterrassen har en imponerande utsikt över havet och Benidorm. Detta är något för den som letar efter det lilla extra i livet!

EXTERIÖR

Finestrat ligger ca 30 min från Alicantes flygplats och ca 3 km från Benidorms strand, som blivit utnämnd till Spaniens bästa. Vidare finns ett av kustens största shoppingcentrum med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheten. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michellin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer. Om man vill göra en entré utöver det vanliga finns möjlighet att hyra en helikopter för att ta sig till fastigheten direkt från Alicantes flygplats i och med att en helikopterplatta byggts i området.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till mataffär2 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum2 km
Avstånd till golfbana2 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Antal badrum
5
Byggyta
331 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
4-plansvilla
Byggnadsår
2018
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
700 kvm

Karta

Finestrat Benidorm

Unik designvilla med havsutsikt i Finestrat

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg