Bli kontaktad, klicka här!

Hemtrevlig bostad i El Albir

Albir , Albir
Pris
139 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 80 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (10 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 55 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: CM005

Objektsbeskrivning

Trevlig lägenhet i en lugn urbanisation nära till stranden, restauranger, barer och butiker i El Albir.

INTERIÖR

Trevlig lägenhet mindre än en km från den vidsträckta stranden och strandpromenaden som leder in till Altea. Den ligger i en lugn urbanisation med en gemensam pool och ett grönområde. Lägenheten har två sovrum, ett rymligt helkaklat badrum, ett stort vardagsrum som leder ut till den inglasade terrassen, samt ett fullt utrustat kök. Det finns en garageplats att köpa i urbanisationen.

EXTERIÖR

Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.0km
wavesAvstånd till hav 1.0km
location_cityAvstånd till centrum 100m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 100m
local_airportAvstånd till flygplats 60.0km

Bilder

Karta

HitCounter