MEDB204F062D03D4E328983B464058A2744

Stor bungalow bredvid stranden med pool

Denia, Denia

Stor bungalow bredvid stranden med pool

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€30
TypRadhus
ReferensnummerPV027
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta68 kvm
Våning1
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €165,000

Ansvarig mäklare

Bungalow omgiven av egen stor terrass och endast några meter från stranden i en urbanisation med en gemensam pool och trädgårdar. Bottenvåningen har 68 kvm fördelat över två sovrum, ett vardagsrum, en matsal, ett amerikanskt kök och ett badrum. I semi-källaren finns ett sovrum, ett badrum, en tvättstuga, utrymme för förvaring etc. Perfekt för stora familjer, för semester eller som boende hela året.

INTERIÖR

Fastigheten som är i perfekt skick har egen trädgård, privat parkeringsplats, öppen spis, TV-installation, parabolantenn, inbyggda garderober, elvärme, aluminiumfönster och myggnät. I närheten finns det stormarknader, restauranger och flera turistaktiviteter.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum2.5 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.05 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum2.5 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana7.1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
68 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus

Karta

Denia Denia

Stor bungalow bredvid stranden med pool

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg