230
MEDC77F05BE69884AA491DBADA5354654EB

Stor villa med oslagbart läge i Denia

Denia, Denia

Stor villa med oslagbart läge i Denia

Fakta

TypVilla
ReferensnummerPV001
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum4
Byggyta343 kvm
Tomt1153 kvm
Byggår1999
HissNej
BalkongJa
PoolJa
Terrass80 kvm

Pris: €550,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Stor villa med utsikt över naturparken Montgo, med en vacker pool, ca 80 kvadratmeter terrasser och trädgård belägen i den bästa delen av Dénia. Ca 600 meter från huset hittar du marinan, stadscentrumet, bankerna, stormarknaderna och stranden. Villan har byggyta på ca 343 kvadratmeter och en tomt på ca 1153 kvadratmeter.

INTERIÖR

Villan är utrustad med dubbla fönster, förinstallation av satellit-tv, luftkonditionering, och fiberinstallation för internet. Dessutom finns ett utekök, en grill och ett garage.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.6 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.6 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana7.1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
343 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
1999
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1153 kvm

Karta

Denia Denia

Stor villa med oslagbart läge i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg