230
MED51F9EDA1242B431D83FDB9E2B89D1DA7

Nyproduktion på Altea-stranden

Nyproduktion

Altea, Altea

Nyproduktion på Altea-stranden

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerNB034
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta148 kvm
Våning3 (hiss finns)
Byggår2017
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass23 kvm

Pris: €505,000

Ansvarig mäklare

INFLYTTNINGSKLAR nyproduktion på första strandlinjen i Altea. Lyx i vackra Altea. Två sovrum och två badrum med 148m2 byggyta (122m2 lägenheten + 26m2 terrass) plus garage och förråd. Sista tillgängliga lägenheterna (andra och tredje våningen, duplex A).

INTERIÖR

Ny utveckling i Altea. Lägenheten har tre sovrum och tre badrum (122m2 byggt). Lägenheten har en stor terrass (26m2) med fin utsikt över havet. Det finns också fin utsikt över bergen. Tomten som byggnaden ligger ligger bara 20 meter från havet. Byggnaden är konstruerad enligt de nya CTE-reglerna, så det har energibesparande system (luftvärme) för varmvattenuppvärmning, oberoende ventilation för rökutvinning, ventilationssystem Siber, termisk och akustisk isolering ... etc. Avslutningen av bostäderna inkluderar varm / kall luftkonditionering genom split Mitsubishi Electric, golv av stora porslinstengods, innerdörrar och skåpmöbler lackerade i vitt, Climalit-glasering, pansarportör, video intercom, kök utrustade med ugn, spis och huva Siemens ... Parkeringsplatser och förvaring i gemensam källare, EcoSpace hiss Kone, gemensam pool och trädgård.

EXTERIÖR

Altea, Spaniens motsvarighet till Santorini med dess vackra stenhus framför Medelhavets turkosa vatten och vita stränder. Strandpromenaden erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer och butiker liksom den gamla staden som triumferar med sin kyrka på toppen av allt. Det finns ett stort antal golfbanor i närheten, samtidigt som Benidorm, staden som aldrig sover, ligger endast ca 10 min bort med bil

I närheten

Avstånd till strand0.02 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats67 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.02 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till golfbana2 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
148 kvm
Lägenhet
Våning
3 av 4, hiss finns
Pris
€505,000
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet
Byggnadsår
2017

Karta

Altea Altea

Nyproduktion på Altea-stranden

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg