Bli kontaktad, klicka här!

Välkommen till paradiset i La Nucía

La Nucia , La Nucia
Pris
410 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 285 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (25 kvm)
airline_seat_flatBalkong: Ja (10 kvm)
zoom_out_mapTomtstorlek: 600 m2
receiptReferensnummer: MV007

Objektsbeskrivning

Hur många gånger har du önskat att du haft en egen pool och 35 olika fruktträd? Nu finns möjligheten att förvärva denna villa med underbar pool i en egen fantastisk natur. Belägen på en lugn gata i La Nucia. Välkommen med din intresseanmälan!

INTERIÖR

En vacker pergola leder er fram till huset och ni kliver in i en inbjudande bostad som är lätt att trivas i. På entréplan finns stora ytor som lämpar sig perfekt för umgänge. Det fina köket finns tillsammans intill den trevliga matsalen med det stora matsalsbordet, där även plats för soffa och tv finns för den som önskar. På entréplan finns även en WC med dusch. Därefter leder en hall vidare till vardagsrummet som är anslutet till den inglasade altanen på hela 24 m2. En trappa upp väntar tre sovrum med stora inbyggda garderober. Det största sovrummet har ett privat badrum med badkar, de andra två sovrummen delar på ett badrum som ligger mellan dessa två rum. Det ena sovrummet har en stor balkong med utsikt över poolen. Källaren erbjuder gott om ytor för förvaring. Här finns även ett stort rum med flera användningsområden, anpassa det efter dina egna behov!

EXTERIÖR

La Nucia ligger i provinsen Alicante och erbjuder vackra vyer över Medelhavet. Dess pittoreska gator inbjuder invånare till att njuta av den lugna atmosfären. Området ligger i en lugn dal mellan Aitana och Aixortà bergen som skyddar La Nucía från kalla vindar. Det är ca 10 kilometers bilresa från Benidorm och ca 8 km från de kända städerna El Albir och Altea.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 5.0km
wavesAvstånd till hav 5.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.6km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 3.0km
local_airportAvstånd till flygplats 71.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 5.2km

Bilder

Karta

HitCounter