230
MEDDBA894EB69AA42A590DC82D74A3BDA06

Välkommen till paradiset i La Nucía

La Nucia, La Nucia

Välkommen till paradiset i La Nucía

Fakta

TypVilla
ReferensnummerMV007
Antal rum5
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta285 kvm
Tomt600 kvm
Byggår2004
HissNej
Balkong10 kvm
PoolJa
Terrass25 kvm

Utgångspris: €410,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Hur många gånger har du önskat att du haft en egen pool och 35 olika fruktträd? Nu finns möjligheten att förvärva denna villa med underbar pool i en egen fantastisk natur. Belägen på en lugn gata i La Nucia.

INTERIÖR

En vacker pergola leder er fram till huset och ni kliver in i en inbjudande bostad som är lätt att trivas i. På entréplan finns stora ytor som lämpar sig perfekt för umgänge. Det fina köket finns tillsammans intill den trevliga matsalen med det stora matsalsbordet, där även plats för soffa och tv finns för den som önskar. På entréplan finns även en WC med dusch. Därefter leder en hall vidare till vardagsrummet som är anslutet till den inglasade altanen på hela 24 m2. En trappa upp väntar tre sovrum med stora inbyggda garderober. Det största sovrummet har ett privat badrum med badkar, de andra två sovrummen delar på ett badrum som ligger mellan dessa två rum. Det ena sovrummet har en stor balkong med utsikt över poolen. Källaren erbjuder gott om ytor för förvaring. Här finns även ett stort rum med flera användningsområden, anpassa det efter dina egna behov!

EXTERIÖR

La Nucia ligger i provinsen Alicante och erbjuder vackra vyer över Medelhavet. Dess pittoreska gator inbjuder invånare till att njuta av den lugna atmosfären. Området ligger i en lugn dal mellan Aitana och Aixortà bergen som skyddar La Nucía från kalla vindar. Det är ca 10 kilometers bilresa från Benidorm och ca 8 km från de kända städerna El Albir och Altea.

I närheten

Avstånd till strand5 km
Avstånd till centrum1.6 km
Avstånd till flygplats71 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.7 km
Avstånd till hav5 km
Avstånd till shoppingcentrum3 km
Avstånd till sjukhus5.2 km
Avstånd till golfbana5.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
285 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2004
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
600 kvm

Karta

La Nucia La Nucia

Välkommen till paradiset i La Nucía

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg