230
MED5F74B619820D4240B3D00B15DC960565

Nyrenoverad lgh med ett exotiskt poolområde

Albir, Albir

Nyrenoverad lgh med ett exotiskt poolområde

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€55
TypLägenhet
ReferensnummerCM006
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta67 kvm
Våning1
Byggår1996
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass12 kvm

Pris: €169,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nyrenoverad lägenhet med ett exotiskt poolområde nära till stranden, restaurang

INTERIÖR

Denna nyrenoverade lägenhet ligger bra till; mindre än en km från den vidsträckta stranden och strandpromenaden som leder in till Altea. Runtomkring lägenheten finner du allt du kan tänka dig, restauranger, barer, butiker, floristerior, spa etc. Fastigheten ligger i en exotisk och lugn urbanisation med en gemensam pool omgärdad av palmträd. Lägenheten har två sovrum, ett rymligt helkaklat badrum med dusch, ett stort vardagsrum som leder ut till den inglasade terrassen, samt ett fullt utrustat kök. Det finns en garageplats att köpa i urbanisationen, den ingår inte i priset.

EXTERIÖR

Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats60 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
67 kvm
Lägenhet
Våning
1 av 2
Pris
€169,900
Samfällighetsavgift/mån
€55
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1996
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Albir Albir

Nyrenoverad lgh med ett exotiskt poolområde

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg