230
MED66D7DC2C441848AEBD4FAC005DDD00D5

Urbanisation med allt i Denia

Denia, Denia

Urbanisation med allt i Denia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€25
TypLägenhet
ReferensnummerPV034
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta80 kvm
Våning1 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolJa
Terrass12 kvm

Pris: €180,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Lägenhet med terrass som tillhör en urbanisation med pooler, trädgård, lekplatser för barn, 24 timmars säkerhet samt paddel- och tennisbanor. Den ligger endast några meter från en bred strand, nära restauranger, pubar, en stormarknad och flera turisttjänster. Området är idealiskt både för semester och att bo året runt. Lägenheten är i perfekt skick.

INTERIÖR

Fastigheten har cirka 80 kvadratmeter yta fördelat över ett vardagsrum, ett amerikanskt kök, två sovrum och två badrum. Det finns även ett förråd och ett garage, och lägenheten är utrustad med dubbla fönster, luftkonditionering (varm / kall). Det är en första våning med hiss och handikappsvänlig.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.4 km
Avstånd till centrum0.3 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav0.4 km
Avstånd till shoppingcentrum0.3 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana7.1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
80 kvm
Lägenhet
Våning
1 , hiss finns
Pris
€180,900
Samfällighetsavgift/mån
€25
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia Denia

Urbanisation med allt i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg