230
MED0767FDA137A0445EB84D5DD5DE004309

Charmig studio vid havet med pool i Denia

Denia, Denia

Charmig studio vid havet med pool i Denia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€75
TypLägenhet
ReferensnummerPV012
Antal rum1
Antal badrum1
Byggyta40 kvm
Våning1
Byggår1986
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassNej

Pris: €128,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Charmig studio intill stranden Las Marinas med en gemensam pool och nära Dénia centrum med flera turisttjänster. Fastigheten som tillhör en urbanisation med en mycket välskött trädgård, har en byggyta på ca 40 kvm, ett vardagsrum, ett kök och ett sovrum integrerat i harmoni, det finns ett separat badrum samt privat parkering för bilar och cyklar.

INTERIÖR

Studiolägenheten som har fyrtio kvadratmeter i yta, är nyrenoverad. Vardagsrummet, köket och sovrummet är integrerat i samma rum med ett separat badrum. Den är utrustad med luftkonditionering och ligger på första våningen utan hiss.

Det ligger mycket nära centrum av Denia, en gastronomisk och kulturell stad som anses vara en av de europeiska städerna med de flesta festligheterna på hela kontinenten. I närheten av fastigheten hittar du en mängd olika tjänster som restauranger, stormarknader, affärer och flera turistaktiviteter.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.25 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.8 km
Avstånd till hav0.25 km
Avstånd till shoppingcentrum2 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1
Antal badrum
1
Byggyta
40 kvm
Lägenhet
Våning
1
Pris
€128,000
Samfällighetsavgift/mån
€75
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1986

Karta

Denia Denia

Charmig studio vid havet med pool i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg