230
MED676823B969F64AC5BF8A031334190B15

Utmärkt villa i Medelhavsstil i Denia

Denia, Denia

Utmärkt villa i Medelhavsstil i Denia

Fakta

TypVilla
ReferensnummerPV002
Antal rum6
Antal sovrum5
Antal badrum3
Byggyta480 kvm
Tomt1030 kvm
Byggår2004
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €599,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Stor villa på ca 480 kvadratmeter fördelat över två våningar och en halv källare (totalt tre våningar), på en tomt på ca 1030 kvadratmeter och en pool på ca 50 kvadratmeter. Villan ligger i söderläge och är byggt med högkvalitativa material, och i ett lugnt bostadsområde som är idealiskt för att leva året runt. Lidl och Consum stormarknader finns i närheten liksom stranden, Denia Marina, och centrum. Dessutom har villan en enastående utsikt över naturparken Montgó.

INTERIÖR

På första våningen finns ett rymligt vardagsrum med en öppen spis, ett kök och en matsal. På andra våningen finns sovrummen och en stor terrass / takterrass. I den halva källaren finns ett till kök, en tvättstuga, ett garage och rum för flera ändamål. Villan är utrustad med jacuzzi, och 2-glasade fönster.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum1.2 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.7 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana7.1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
5
Antal badrum
3
Byggyta
480 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2004
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1030 kvm

Karta

Denia Denia

Utmärkt villa i Medelhavsstil i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg