MED9D76F700BCE544B0BE070D67E6147013

Otrolig lyxvilla med imponerande havsutsikt!

Nyproduktion

Cumbre del Sol, Cumbre del sol

Otrolig lyxvilla med imponerande havsutsikt!

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB037
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum4
Byggyta565 kvm
Tomt1025 kvm
Byggår2018
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €1,392,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Oändlig havsutsikt, infinity pool, och en design som är utan dess like.

INTERIÖR

Villa designad för att leva inomhus och utomhus.

Att koppla av och varva ner omgiven av otroligt utsikt över havet är möjligt i denna exklusiva villa i Cumbre del Sol. Villan bygger på Living IN och OUT inredningskonceptet, fördelat på flera våningar, i öppna och bekväma utrymmen där inomhus och utomhusgränser är suddiga. Ett projekt med ljustonade färger, trä och massor av naturligt solljus.

Hemmet är åtkomligt genom övervåningen, med en stor hall och en privat hiss som fungerar som huvudaccesspunkten. Mellersta våningen har tre sovrum med eget badrum och ett omklädningsrum i ett av dem samt tillgång till terrassen. Bottenvåningen har ett stort vardagsrum, en matsal och köket, alla i samma öppna planlösning, förutom gästbadet och tvättstugan. Vidare finns tillgång till en yttre trappa, det finns en fjärde våning med mycket utrymme där man kan ha ett gym, ett fritidsområde eller ett fjärde sovrum.

En utsökt terrass förstärker tanken att "bo utanför" ännu mer, med flera områden för vila bredvid en infinity pool och jacuzzi, samt ett grillområde med ett uteserverings-utrymme för att njuta av de underbara soliga dagarna som är karakteristiska för Costa Blanca.

EXTERIÖR

På Alicante-provinsens östra spets ligger Cumbre del Sol.

Dess invånare och gäster är de första som hälsar solen varje morgon när den stiger majestätiskt över det lugna vattnet i Medelhavet.

Från Cumbre del Sols unika utsiktsplats vid de högsta höjderna i kommunen Benitachell, har Cumbre del Sol panoramautsikt över vattnet och de skyddade naturområdena som omger området från Javea till Moraira.

Upptäck mer om denna bostadsanläggning i Costa Blanca som kombinerar vackra moderna lyxiga lägenheter och villor, sport- och fritidsanläggningar och helårstjänster till dem som är lyckliga nog att kalla Cumbre del Sol sitt hem.

Cumbre del Sol tar upp över 3,7 miljoner kvadratmeter av den mest eftertraktade och orörda strandpromenaden i hela Spanien.

Varje aspekt av dess utveckling har följt målet att leverera maximal komfort och service till sina invånare och besökare samtidigt och samtidigt bevara den skyddade omgivningen och miljön och integrerar grönområden i dess samhällen. Infrastrukturen och tjänsterna är hittills oöverträffade.

I närheten

Avstånd till strand1.5 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats90 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav1.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
4
Byggyta
565 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2018
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1025 kvm

Karta

Cumbre del Sol Cumbre del sol

Otrolig lyxvilla med imponerande havsutsikt!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg