230
MED316CC764DC094D43985036E45B260300

Bästa läget och utsikt

Benidorm Town, Benidorm

Bästa läget och utsikt

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€190
TypLägenhet
ReferensnummerNB039
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta68 kvm
Våning8 (hiss finns)
Byggår2018
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass24 kvm

Pris: €434,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Ultimata läget och imponerande utsikt ca 50 m från stranden.

INTERIÖR

Nyproducerade lägenheter med det ultimata läget endast ca 50 m från Benidorms vita och vidsträckta sandstrand med dess turkosa vatten. Lägenheterna har två sovrum och två helkaklade badrum med värmegolv samt ett stort vardagsrum med mycket naturligt ljusinsläpp från skjutdörrarna i glas som leder ut till den rymliga terrassen med imponerande oblockerad havsutsikt. Det ingår installation av AC (inbyggda kanaler i väggarna) i priset. I urbanisationen finns flera gemensamma pooler varav en barnpool, en infinity pool och en uppvärmd pool, ett relax-område med uppvärmda jacuzzis, ett gym med bastu, lekpark, tennis- och paddelbanor samt en cykelparkering. Längst med den vackra strandpromenaden finner du ett stort utbud av restauranger, barer och butiker. Endast ett fåtal lägenheter kvar till salu!

EXTERIÖR

Investeringsmöjlighet nära havet!

Nu har ni möjligheten att köpa en av de sista lyxlägenheterna med imponerande utsikt över Benidorms strand och medelhavet! Lägenheterna är utrustade med den senaste tekniken och designen endast ca 50 m från Benidorms vidsträckta vita sandstränder med dess turkosa vatten och ett av kustens största köpcentrum, La Marina, endast ca en kilometer bort. Lägenheternas läge är optimalt mellan ett stort antal golfbanor, och ca 30 min från Alicantes flygplats. Det finns även fyra internationella skolor i området, två fem-stjärniga lyxhotell, Asia Garden och Melia, och villan ligger nära den kända vingården Enrique Mendoza. Vidare ligger Sierra Gelada naturreservatet i området.

I närheten

Avstånd till strand0.05 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.05 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
68 kvm
Lägenhet
Våning
8 av 23, hiss finns
Pris
€434,900
Samfällighetsavgift/mån
€190
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2018
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Benidorm Town Benidorm

Bästa läget och utsikt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg