230
MED01D55C3917F445B6864A349DA34815F1

Villa i centrala Benidorm

Benidorm Town, Benidorm

Villa i centrala Benidorm

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€33
TypVilla
ReferensnummerCM017
Antal rum6
Antal sovrum5
Antal badrum3
Byggyta475 kvm
Tomt1075 kvm
Byggår1973
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €729,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Enorm tomt och villa med privat pool mitt i centrala Benidorm.

INTERIÖR

Villa med en stor tomt på ca 1000 kvm och med en byggyta på ca 745 kvm mitt i Benidorms centrum. Detta inom gångavstånd från Benidorm Palace, stranden, och omringad av restauranger, barer och butiker. Tomten kan delas upp i två och det finns möjlighet att bygga till en villa. Utöver detta har den licens för kommersiellt bruk och skulle kunna utgöra en perfekt oas för en ny restaurang, eller varför inte ett B&B… med sin privata pool och exotiska trädgård. Möjligheterna är oändliga!

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand2 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats61 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav2 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana12 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
5
Antal badrum
3
Byggyta
475 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
1973
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1075 kvm

Karta

Benidorm Town Benidorm

Villa i centrala Benidorm

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg