MED214CAA81F0994D41ABE33C9C373C9704

Nyrenoverad lägenhet vid Levante-stranden

Benidorm Town, Benidorm

Nyrenoverad lägenhet vid Levante-stranden

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€60
TypLägenhet
ReferensnummerMV027
Antal rum2
Antal badrum1
Byggyta42 kvm
Våning1 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassNej

Pris: €191,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nyrenoverad lägenhet med en gemensam pool! Lägenheten ligger alldeles intill Levante-stranden. I närheten finns flera restauranger och andra turisttjänster. Fastigheten, ligger på första våningen och det finns hiss.

INTERIÖR

Lägenheten är mycket ljus tack vare dess sydöstra orientering och har ca 42 kvm i byggyta fördelade över ett vardagsrum, ett integrerat kök i vardagsrummet, ett extra rum och ett badrum. Den har en fransk balkong i vardagsrummet där du kan se havet och uppleva Levante - strandens puls.

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheterna och kustens största byggs endast någon kilometer från området, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.3 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär0.6 km
Avstånd till hav0.3 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana3 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2
Antal badrum
1
Byggyta
42 kvm
Lägenhet
Våning
1 , hiss finns
Pris
€191,900
Samfällighetsavgift/mån
€60
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Benidorm Town Benidorm

Nyrenoverad lägenhet vid Levante-stranden

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg