MED7A32FED4B7814395A7C7C8D2817CDEED

Centralt och anpassad för funktionshindrade

Benidorm Town, Benidorm

Centralt och anpassad för funktionshindrade

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€200
TypLägenhet
ReferensnummerLL018
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta151 kvm
Våning9 (hiss finns)
Byggår2001
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €382,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

I Benidorms stadskärna, nära till alla tjänster och stranden, kan du hitta denna eleganta lyxlägenhet som är fullt anpassad för personer med speciella behov. Den byggdes år 2001 och har totalrenoverats genom åren med de finaste materialen och utrustningen. Ett speciellt handikapprum har byggts och alla dörrar har gjorts bredare. Denna lägenhet är byggd och förvandlad av ägaren på grund av bristen på tillgänglighet av liknande lägenheter i Benidorm. Detta faktum gör denna lägenhet helt unik. Urbanisationen har två pooler, ett stort grönområde och en tennisbana. Lägenheten utgör hela den 8: e våningen (med privat ingång från hissen).

INTERIÖR

Lägenheten har två huvudentréer för att komma in i fastigheten (en direkt till köket och en till resten av fastigheten, köket är anslutet till lägenheten genom en annan dörr som du kan låsa om du vill). Det finns tre sovrum och tre badrum spritt över ca 151m2 byggyta (ursprungligen hade lägenheten fyra sovrum och den kan tas tillbaka till sitt ursprungliga skick endast genom att lägga till en extra vägg, se bifogade planritningar). Fastigheten har AC (värme / kyla), elektriska persienner och den säljs fullt möblerad. I priset ingår även en parkeringsplats i urbaniseringen och terrassen som är inglasad ligger i söderläge vilket bidrar till många soltimmar.

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheterna och kustens största byggs endast någon kilometer från området, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.9 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.9 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana3 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
151 kvm
Lägenhet
Våning
9 av 12, hiss finns
Pris
€382,900
Samfällighetsavgift/mån
€200
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet
Byggnadsår
2001
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Benidorm Town Benidorm

Centralt och anpassad för funktionshindrade

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg