MEDB59DFDF487904E1B84DADBA28B7A1854

42m2 terrass i söderläge, 500m till stranden

Benidorm Town, Benidorm

42m2 terrass i söderläge, 500m till stranden

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€123
TypLägenhet
ReferensnummerLL019
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta103 kvm
Våning5 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €299,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

I Benidorms stadskärna, nära till alla tjänster och 500m till Levante -stranden, kan du hitta denna eleganta mycket välutrustade lägenhet (det ser ut som en 150m2 lägenhet när du besöker den). Bortsett från alla rum har lägenheten en 42m2 inglasad terrass i söderläge (med många soltimmar under dagen). Urbanisationen har en pool och ett grönområde. Du har en parkeringsplats i byggnaden men du behöver inte en bil när du flyttar in till denna ultimata plats. Lägenheten ligger på 4: e våningen (med hiss).

INTERIÖR

Lägenheten har tre sovrum och två badrum, ett kök och ett vardagsrum på 59m2. Fastigheten har AC (värme / kyla) i sovrummet och i vardagsrummet samt element i hela lägenheten. Isoleringen är mycket bra tack vare climalitfönstren. Lägenheten säljs fullt möblerad och har renoverats under åren.

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheterna och kustens största byggs endast någon kilometer från området, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.5 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana3 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
103 kvm
Lägenhet
Våning
5 av 8, hiss finns
Pris
€299,900
Samfällighetsavgift/mån
€123

Karta

Benidorm Town Benidorm

42m2 terrass i söderläge, 500m till stranden

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg