230
MEDBDE12A9269C7437D9FE83AE27FDCAEAD

Stor terrass framför poolen och nära stranden

Denia, Denia

Stor terrass framför poolen och nära stranden

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€77
TypRadhus
ReferensnummerPV016
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta114 kvm
HissNej
Balkong12 kvm
PoolJa
Terrass30 kvm

Pris: €159,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Rymligt radhus med en gemensam pool, en stor terrass på ca 30 kvm och trädgård. Det ligger endast ca fem minuter från stranden i staden Els Poblets bredvid Dénia där det finns flera banker, stormarknader, restauranger och flera turisttjänster tillgängliga. Det är i perfekt skick och direkt anslutning till motorvägen.

I närheten

Avstånd till strand2 km
Avstånd till centrum1.8 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav2 km
Avstånd till shoppingcentrum9 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
INTERIÖR

Fastigheten har en byggyta på ca 114 kvm fördelat över tre sovrum, tre badrum, ett stort vardagsrum med pentry och flera balkonger. Det finns inbyggda garderober i sovrummen och parkeringsplats framför ytterdörren.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tipps och tricks!
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
114 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia Denia

Stor terrass framför poolen och nära stranden

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg