MED4F79F8ACB5834023A7C91E37ACDA19C1

Nyproducerad trerummare på 1:a linjen i Benidorm

Nyproduktion

Benidorm Town, Benidorm

Nyproducerad trerummare på 1:a linjen i Benidorm

Fakta

Samfällighetsavgift€50
TypLägenhet
ReferensnummerNB091
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta69 kvm
Våning1 (hiss finns)
Byggår2017
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €265,000

Ansvarig mäklare

Prisvärd nyproduktion på första strandlinjen i inflyttningsklar urbanisation!

INTERIÖR

Endast tre enheter kvar till salu och med det ultimata läget. Stranden ligger inom endast ca 100 m och man har utsikt från terrassen. De enheterna som är kvar är markplanslägenheter med en privat uteplats. De har två sovrum, två badrum, ett öppet och modernt samt fullt utrustat kök i anslutning till det ljusa vardagsrummet tack vare de stora skjutdörrarna i glas som leder ut till terrassen. Detta är en fantastisk investering om man letar efter ett objekt som ska generera hyresintäkter. Det finns en gemensam pool i området och garageplats.

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum1.5 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus2.5 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
69 kvm
Lägenhet
Våning
1 , hiss finns
Pris
€265,000
Samfällighetsavgift
€50
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2017
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Benidorm Town Benidorm

Nyproducerad trerummare på 1:a linjen i Benidorm

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg