230
MED5BB74944EAFC4BDBAF228C7A44D6690B

Nytt lyxigt projekt i Cala de Finestrat

Nyproduktion

Benidorm Town, Benidorm

Nytt lyxigt projekt i Cala de Finestrat

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerNB078a
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta82 kvm
Våning1 (hiss finns)
Byggår2020
HissJa
ParkeringJA (+5000€)
BalkongNej
PoolJa
Terrass23 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €181,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nytt projekt släppt i "Cala de Finestrat"! Nära till alla tjänster och stranden i ett lugnt och idylliskt område i Benidorm ('la cala'). Byggnaden har en infinitypool med hydromassage och fritidsområden. Högkvalitativa material och ett robust energibesparande system, förutom annan teknologi som fjärrstyrd portöppning. Byggnaden består av åtta våningar, sex våningar med typ "A", "B" och "C" lägenheter och den sjunde våningen med tre duplex takvåningar (med stora takterrasser). Projektet beräknas vara inflyttningsklart slutet av 2019 och konstruktionen har redan börjat. Alla lägenheter har stora terrasser med många timmars sol under dagen (tack vare dess sydöstra orientering). Det finns bankgarantier.

INTERIÖR

Alla lägenheter är fördelade i två sovrum och två badrum och de har komplett installation AC (värme / kyla), ett fullt utrustat kök och golvvärme i badrummen! Parkering och förvaring är obligatoriskt att köpa med lägenheterna (parkeringsplats + 5000 €; förråd + 3000 €).

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheterna och kustens största byggs endast någon kilometer från området, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana0.3 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
82 kvm
Lägenhet
Våning
1 av 7, hiss finns
Pris
€181,000
Samfällighetsavgift/mån
€50
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Benidorm Town Benidorm

Nytt lyxigt projekt i Cala de Finestrat

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg