MEDAEA39D243FBA44E58736B8EF5AC06FB4

Investering! Renoveringsobjekt vid stranden

Benidorm Town, Benidorm

Investering! Renoveringsobjekt vid stranden

Fakta

Samfällighetsavgift€50
TypLägenhet
ReferensnummerMV031
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta70 kvm
Våning3 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolNej
TerrassJa

Pris: €156,500

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen upp till en trerummare som erbjuder en enastående planlösning med rymliga rum och bra ljusinsläpp. Här finner du en bostad med lysande potential för renovering, med en stor inglasad terrass och stor balkong. Finns även lite havsutsikt.

INTERIÖR

Från vardagsrummet nås en terrass med fantastisk utsikt. Ett stort badrum. Utöver detta finns två stora sovrum alla med stora garderober. Kök. Hela lägenheten behöver renoveras.

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheterna och kustens största byggs endast någon kilometer från området, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.35 km
Avstånd till centrum1.2 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till mataffär0.6 km
Avstånd till hav0.35 km
Avstånd till shoppingcentrum1.2 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana3 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
70 kvm
Lägenhet
Våning
3 , hiss finns
Pris
€156,500
Samfällighetsavgift
€50
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Benidorm Town Benidorm

Investering! Renoveringsobjekt vid stranden

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg