230
MED6CFAEEAC9CB94DABB398D4120170D786

Vacker urbanisation bredvid en bred strand

Denia, Denia

Vacker urbanisation bredvid en bred strand

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€52
TypLägenhet
ReferensnummerPV009
Antal rum2
Antal sovrum1
Antal badrum1
Byggyta31 kvm
Våning3
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass2 kvm

Pris: €81,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Njut av solen och havsbrisen i en lägenhet med en gemensam pool och havsutsikt, och som ligger intill en strand i Denia. I närheten finns ett snabbköp samt flera restauranger och andra turisttjänster. Fastigheten, ligger på andra våningen och det finns hiss. Byggytan är på ca 32 kvadratmeter fördelat över ett vardagsrum, ett litet kök integrerat i vardagsrummet, ett sovrum, balkonger och ett badrum.

INTERIÖR

Vacker lägenhet belägen mycket nära stranden i staden Dénia med gemensam pool och havsutsikt.
Fastigheten, som tillhör "El Retiro Urbanization", ligger endast några meter från stormarknader, barer, restauranger och flera turisttjänster. Den är mycket ljus tack vare dess sydöstra orientering och har ca 32 kvm fördelade över ett vardagsrum, ett integrerat kök i vardagsrummet, ett sovrum och ett badrum. Lägenheten har två små balkonger, en av dem i vardagsrummet där du kan se havet och den andra bredvid sovrummet. Den ligger på andra våningen med hiss och är förberedd för satellit-tv. Havsbrisen svalkar huset så att luftkonditionering inte är nödvändigt på sommaren. Dessutom finns det ett stort område där man kan parkera fordon i urbanisationen. Stranden är en mycket bred strand med rik sand, rent vatten, många tjänster och tillgänglig för personer med nedsatt rörlighet.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.25 km
Avstånd till centrum2.5 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.1 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav0.25 km
Avstånd till shoppingcentrum2.5 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Antal badrum
1
Byggyta
31 kvm
Lägenhet
Våning
3 av 5
Pris
€81,900
Samfällighetsavgift/mån
€52
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Denia Denia

Vacker urbanisation bredvid en bred strand

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg