230
MED3CEE98E34A45469EBB3C04588702DB51

Läcker lyxvilla i La Nucia

Nyproduktion

La Nucia, La Nucia

Läcker lyxvilla i La Nucia

Fakta

TypVilla
ReferensnummerMV013
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta165 kvm
Tomt600 kvm
Byggår2018
HissNej
Balkong5 kvm
PoolJa
Terrass20 kvm

Pris: €450,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Med bästa sydvästläge i populära La Nucia ligger denna vackra villan med utsikt över havet mot Albir. Med sina mäktiga glaspartier, enkla och rena linjer, sin vitputsade fasad och naturligt vacker, skapas här en modern arkitektur. Här erbjuder vi en förstklassig villa byggd 2018.

INTERIÖR

Med påkostade detaljer och väl valda materialval är denna bostad något utöver det vanliga. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna som sträcker sig från golv till tak. Golven är genomgående och ger en exklusiv känsla tillsammans med de i övrigt ljusa ytskikten. En underbar terrass med pool intill stora sociala öppna ytor. Hall i öppet utförande med slitstarkt golv. Fönsterpartier släpper in ett tacksamt sken. Spatiöst vardagsrum med given plats för soffgrupp liksom tv-möblemang är en del av de sociala ytorna. Flertalet fönsterpartier från golv till tak låter ljuset flöda ut mot villans tomt och utsikt mot poolen. Intill denna yta sammanlänkas rymlig matplats med ett lika härligt ljusinsläpp, som i sin tur tar en vidare in till köket. Köket väljs enligt din egen smak och design med öppen planlösning mot vardagsrum med matplats och köksö med bardisk intill vilket inbjuder till sociala tillställningar samtidigt som den skapar en naturlig samlingsplats. Sovrum i nedre delen av huset i lugnt läge nära till utgången och till husets baksida med egen balkong, utsikt över grönskande träd och blommor. Fina fönsterpartier låter naturligt ljus sippra in. Intill sovrummet har du ett kvalitativt badrum utrustat med handdusch, wc med robust handfat samt ovanhängande spegel i fullbredd. Det största sovrummet på övre våningsplanet har ett eget badrum och fransk balkong med utsikt över poolen, trädgården och det vackra Albir-havet. Tredje sovrummet är rogivande, utrustad med samma genomgående golv likt resterande delar av bostaden, även detta med ett privat badrum och egen balkong mot bakre delen av huset.

EXTERIÖR

La Nucia ligger i provinsen Alicante och erbjuder vackra vyer över Medelhavet. Dess pittoreska gator inbjuder invånare till att njuta av den lugna atmosfären. Området ligger i en lugn dal mellan Aitana och Aixortà bergen som skyddar La Nucía från kalla vindar. Det är ca 10 kilometers bilresa från Benidorm och ca 8 km från de kända städerna El Albir och Altea.

I närheten

Avstånd till strand6 km
Avstånd till centrum1.9 km
Avstånd till flygplats63 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1.9 km
Avstånd till hav6 km
Avstånd till shoppingcentrum1.9 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana7.4 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
165 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2018
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
600 kvm

Karta

La Nucia La Nucia

Läcker lyxvilla i La Nucia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg