Bli kontaktad, klicka här!

Läcker lyxvilla i La Nucia

La Nucia , La Nucia
Pris
450 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 165 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (20 kvm)
airline_seat_flatBalkong: Ja (5 kvm)
zoom_out_mapTomtstorlek: 600 m2
receiptReferensnummer: MV013

Objektsbeskrivning

Med bästa sydvästläge i populära La Nucia ligger denna vackra villan med utsikt över havet mot Albir. Med sina mäktiga glaspartier, enkla och rena linjer, sin vitputsade fasad och naturligt vacker, skapas här en modern arkitektur. Här erbjuder vi en förstklassig villa byggd 2018.

INTERIÖR

Med påkostade detaljer och väl valda materialval är denna bostad något utöver det vanliga. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna som sträcker sig från golv till tak. Golven är genomgående och ger en exklusiv känsla tillsammans med de i övrigt ljusa ytskikten. En underbar terrass med pool intill stora sociala öppna ytor. Hall i öppet utförande med slitstarkt golv. Fönsterpartier släpper in ett tacksamt sken. Spatiöst vardagsrum med given plats för soffgrupp liksom tv-möblemang är en del av de sociala ytorna. Flertalet fönsterpartier från golv till tak låter ljuset flöda ut mot villans tomt och utsikt mot poolen. Intill denna yta sammanlänkas rymlig matplats med ett lika härligt ljusinsläpp, som i sin tur tar en vidare in till köket. Köket väljs enligt din egen smak och design med öppen planlösning mot vardagsrum med matplats och köksö med bardisk intill vilket inbjuder till sociala tillställningar samtidigt som den skapar en naturlig samlingsplats. Sovrum i nedre delen av huset i lugnt läge nära till utgången och till husets baksida med egen balkong, utsikt över grönskande träd och blommor. Fina fönsterpartier låter naturligt ljus sippra in. Intill sovrummet har du ett kvalitativt badrum utrustat med handdusch, wc med robust handfat samt ovanhängande spegel i fullbredd. Det största sovrummet på övre våningsplanet har ett eget badrum och fransk balkong med utsikt över poolen, trädgården och det vackra Albir-havet. Tredje sovrummet är rogivande, utrustad med samma genomgående golv likt resterande delar av bostaden, även detta med ett privat badrum och egen balkong mot bakre delen av huset.

EXTERIÖR

La Nucia ligger i provinsen Alicante och erbjuder vackra vyer över Medelhavet. Dess pittoreska gator inbjuder invånare till att njuta av den lugna atmosfären. Området ligger i en lugn dal mellan Aitana och Aixortà bergen som skyddar La Nucía från kalla vindar. Det är ca 10 kilometers bilresa från Benidorm och ca 8 km från de kända städerna El Albir och Altea.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 6.0km
wavesAvstånd till hav 6.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.9km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.9km
local_airportAvstånd till flygplats 63.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.0km

Bilder

Karta

HitCounter