230
MEDF1C61D52114E4EF99A9D22C47B5345E0

Charmig villa i Albir

Albir, Albir

Charmig villa i Albir

Fakta

TypVilla
ReferensnummerMB013
Antal rum5
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta270 kvm
Tomt650 kvm
HissNej
Balkong15 kvm
PoolJa
TerrassNej

Pris: €500,000

Ansvarig mäklare

Rymlig villa med vacker utsikt över de omgivande bergen och Albir nedanför. Mycket renovering har lagts ned på huset, men de har behållit några ursprungliga spanska detaljer.

INTERIÖR

Tre sovrum med två separata vardagsrum, en privat pool, ett stort modernt kök och en mycket unik trädgård. Fastigheten har också två badrum, en spiraltrappa och ett privat garage. Trädgården erbjuder en trevlig entréväg omgiven av vackra växter.

EXTERIÖR

El Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

I närheten

Avstånd till strand1.5 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats61 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav1.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
270 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
villa
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
650 kvm

Karta

Albir Albir

Charmig villa i Albir

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg