230
MEDD93E448302164E828592C53A20FD48D7

Unikt projekt med panoramautsikt i 'Cumbre'!

Nyproduktion

Cumbre del Sol, Cumbre del Sol

Unikt projekt med panoramautsikt i 'Cumbre'!

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€100
TypLägenhet
ReferensnummerNB016
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta107 kvm
Byggår2018
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass47 kvm

Pris: €513,000

Ansvarig mäklare

Ett nyproduktionsprojekt som tack vare sin plats har den spektakulära utsikten över havet för vilken Cumbre del Sols urbanisation är internationellt erkänd. En perfekt plats för dem som vill njuta av Medelhavsklimatet och underbara soluppgångar i ett privat bostadsområde vid havet .

INTERIÖR

Lägenheterna utmärker sig för sin moderna och eleganta design och för sina breda ytor, den minsta är 100 kvm och har 47 kvm terrass, exklusive de gemensamma områdena. Det finns två modeller med tre sovrum och två badrum samt en modell med två sovrum och två badrum.

Praktiska bostäder där man kan bo hela året eller njuta av under semestern, tack vare en trevlig distribution och komplett utrustad med golvvärme, luftkonditionering, trä- eller porslinsplattor, terrassdäck, skräddarsydda badrumsmöbler ..., alltid från high-end företag som bland annat Inalco, Grohe, Krion, Mosso, Hakwood, Vescom, Duravit.

Urbanisationen har ett gemensamt område som ger dig möjligheten att njuta av sommaren från infinity poolen och bredvid finns en stor terrass. Vidare finns ett komplett "Wellness-område" utrustat med uppvärmd pool, jacuzzi, bastu, turkiskt bad, dvs. allt du behöver för att koppla av framför havet.

EXTERIÖR

På Alicante-provinsens östra spets ligger Cumbre del Sol.

Dess invånare och gäster är de första som hälsar solen varje morgon när den stiger majestätiskt över det lugna vattnet i Medelhavet.

Från Cumbre del Sols unika utsiktsplats vid de högsta höjderna i kommunen Benitachell, har Cumbre del Sol panoramautsikt över vattnet och de skyddade naturområdena som omger området från Javea till Moraira.

Upptäck mer om denna bostadsanläggning i Costa Blanca som kombinerar vackra moderna lyxiga lägenheter och villor, sport- och fritidsanläggningar och helårstjänster till dem som är lyckliga nog att kalla Cumbre del Sol sitt hem.

Cumbre del Sol tar upp över 3,7 miljoner kvadratmeter av den mest eftertraktade och orörda strandpromenaden i hela Spanien.

Varje aspekt av dess utveckling har följt målet att leverera maximal komfort och service till sina invånare och besökare samtidigt och samtidigt bevara den skyddade omgivningen och miljön och integrerar grönområden i dess samhällen. Infrastrukturen och tjänsterna är hittills oöverträffade.

I närheten

Avstånd till strand1.5 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats90 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav1.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
107 kvm
Lägenhet
Pris
€513,000
Samfällighetsavgift/mån
€100
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2018
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Cumbre del Sol

Unikt projekt med panoramautsikt i 'Cumbre'!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg