MED8E2E6D6419844080B48FF2F0BDAAAC42

Magisk utsikt till rätt pris i Albir

Albir, Albir

Magisk utsikt till rätt pris i Albir

Fakta

Samfällighetsavgift€53
TypRadhus
ReferensnummerMV012
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum2
Byggyta160 kvm
Byggår2005
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €246,000

Ansvarig mäklare

Modernt och innovativt kedjehus, väldesignat och funktionellt med ett eftertraktat läge i Albir. Baksidan av fastigheten gränsar mot det underbara bergiga naturreservatet. Varje dag kan du njuta av havsutsikten från takterrassen.

INTERIÖR

Vid entrén finner ni ett rymligt vardagrum för de större sällskapen med plats för ett flertal möbleringsmöjligheter så som soffgrupp, mediamöbler eller diverse inredning, smakfullt belagt golv och öppet tak. Kvalitativt kök med bra ytor och mycket utrymme. Utrustat med indukstionshäll, fläkt, diskmaskin och tvättmaskin. Från köket kommer ni till uteplatsen. Badrumet är helkaklat med installerad dusch- hörna utrustat med wc, tvättställ, spegel. Sovrum 1: har stora garderober. Förråd med goda förvaringsutrymmen finns under trappan. Sovrum 2: stort sovrum med plats för dubbelsäng och det finns en inbyggd garderob. Genomgående ljust klinkergolv och med vitmålade väggar. Sovrum 3: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang, klinkergolv och stora garderober. Stilrent badrum med klinkergolv samt helkaklade väggar. I badrummet finns badkar. Sovrum 4: På översta och tredje våningsplanet finns en inrett vindsvåning som kan användas som ett extra sovrum med plats för dubbelsäng och direkt anslutet till takterrassen.

EXTERIÖR

Albir är det perfekta turistmålet på Costa Blanca kusten med sitt stora strand och turkos vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem mer än 300 meter höga. Från El Albir kan du gå längst till Altea, känd som motsvarande Spanien till Santorini Grekland. Med Medelhavsklimatet är den genomsnittliga årstemperaturen ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är inriktad på turism och består av nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, som tyska, kinesiska, italienska, engelska och japanska. Det finns också några traditionella spanska restauranger som erbjuder utsökt ris och fiskrätter. På detta område finner vi också den berömda vingården Enrique Mendoza, som kan besöks under hela året.

I närheten

Avstånd till strand1.1 km
Avstånd till centrum1.2 km
Avstånd till flygplats61 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav1.1 km
Avstånd till shoppingcentrum1.2 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
160 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
2005
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Albir Albir

Magisk utsikt till rätt pris i Albir

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg