230
MED02EBF9E0F16740EBADB60F9291DC82C0

Nyproducerad villa (investering, 5%)

Nyproduktion

Oliva, Denia

Nyproducerad villa (investering, 5%)

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypVilla
ReferensnummerNB004b
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta107 kvm
Tomt341 kvm
Byggår2018
HissNej
BalkongNej
PoolNej
Terrass23 kvm

Pris: €414,472

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Fantastiska inflyttningsklara nyproducerade villor utanför Denia, i Oliva, nära stranden, golfbanor, restauranger, barer och butiker. Ett område känt för sin höga klass och lyx inom nära räckhåll!

Unikt tillfälle att förvärva nyproduktion på Medelhavskusten i vackra Oliva där du har möjlighet att både spela golf, träna , bada i havet och njuta av lugnet. Området är mest känd för sin närhet till internationellt känd tävlingsanläggning för hästar, där tävlingar pågår året runt med deltagarna från hela världen. Närheten till shopping, restauranger , padel och tennisanläggning, golfbanan och givetvis 8,5 km lång sandstrand lockar dig som vill ha allt på samma gång och för rimliga pengar. Storstaden Valencia ligger bara 30 minuter med bil och kan vara en stor inspirationskälla för spännande utflykter, gastronomiska upplevelser och prisvärd shopping. Allt detta och även lite till kan du njuta av på din semester i medelhavsavspärlan Oliva Nova.

INTERIÖR

De nyproducerade villorna är inflyttningsklara, och ligger precis bredvid stranden, omgivna av golfbanor, vingårdar, spa-resorter, en ridklubb, och många restauranger etc. Villan har tre sovrum, två badrum, samt ett ljust vardagsrum med mycket naturligt ljusinsläpp tack vare de stora skjutdörrarna som leder ut till trädgården, som är mycket stor. Vidare finns för-installation av AC (kall/varm), 2-glasade fönster, en parkeringsplats etc. Ett unikt tillfälle helt enkelt!

EXTERIÖR

Beläget på stranden, omgivet av oliv- och apelsinträd mellan Gandia (Valencia) och Denia (Alicante), kombinerar Oliva sol, hav och berg för att skapa det hem som du alltid har drömt om. Dess golfbana, tennis- och paddelbanor, högt klassade ridcenter och de fyra fotbollsplanerna samt dess toppmodern gym gör det också till en idealisk destination för idrottare, både amatörer och proffs. Det finns många restauranger, ett spa, ett sjukhus, stormarknader, etc. Du kan komma till Oliva från Valencias eller Alicantes flygplats eftersom det ligger på samma avstånd från båda.

Denia ligger bara ca 25 kilometer bort. Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

I närheten

Avstånd till strand0.5 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats95 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana0.1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
107 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2018
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
341 kvm

Karta

Oliva Denia

Nyproducerad villa (investering, 5%)

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg