230
MEDF642FE24ECBC4F569822DCC80822FD2A

Rustikt radhus på toppen av ett berg

Finestrat, Benidorm

Rustikt radhus på toppen av ett berg

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerMB008
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum2
Byggyta247 kvm
HissNej
Balkong15 kvm
PoolNej
Terrass15 kvm

Pris: €162,900

Ansvarig mäklare

Radhus fördelat över tre våningar med fyra sovrum, två stora badrum, en uteplats och en takterrass. Utöver detta ingår ett garage, och en spektakulär utsikt över de omgivande bergen.

INTERIÖR

Mycket traditionellt och rustikt hus med träbjälkar i taket. Den här fastigheten har stor potential, men behöver bara lite kärlek och uppmärksamhet. Stora rum och en öppen planlösning genomsyrar huset.

EXTERIÖR

Finestrat, är en exotisk plats nära stranden med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand4 km
Avstånd till centrum3 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till mataffär0.15 km
Avstånd till hav4 km
Avstånd till shoppingcentrum0.15 km
Avstånd till sjukhus3 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
247 kvm

Karta

Finestrat Benidorm

Rustikt radhus på toppen av ett berg

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg