230
MEDE1A9E3F235F04F9EA2F3F40FC8797B7E

Villa i Ibiza-stil med privat pool

Calpe, Calpe

Villa i Ibiza-stil med privat pool

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH145
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum4
Byggyta351 kvm
Tomt4950 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €575,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Villa i traditionell stil / Ibiza med lounge, privat pool, och högt till tak, endast ca 10 min till stranden och belägen mellan Calpe och Moraira.

INTERIÖR

En fantastisk traditionell finca belägen med ett verkligt unikt läge nära den pittoreska och charmiga byn Benissa, inte långt från kuststäderna Moraira och Calpe. Fincan har renoverats till en mycket hög standard och skicket är oklanderligt. Med hänsyn till området och med vacker utsikt över bergen och landsbygden, i total harmoni, vilket endast är en av de utmärkta egenskaperna hos den här fastigheten. Den består av fyra dubbla sovrum, ett med badrum inklusive ett extremt generöst sovrum med eget badrum. Det charmiga lantliga köket är fullt utrustat med integrerade apparater och omfattande utbud av enheter, den mysiga loungen är ljus och öppen med intilliggande matplats och central spis. Trädgårdarna är låga i underhåll med den fantastiska utsidan med pergola och utsikt över poolen. Det finns gott om parkeringsplatser och golvvärme.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt en av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats90 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
351 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
4950 kvm

Karta

Calpe Calpe

Villa i Ibiza-stil med privat pool

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg