Bli kontaktad, klicka här!

Villa i Ibiza-stil med privat pool

Calpe , Calpe
Pris
575 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 351 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 4
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 4950 m2
receiptReferensnummer: HH145

Objektsbeskrivning

Villa i traditionell stil / Ibiza med lounge, privat pool, och högt till tak, endast ca 10 min till stranden och belägen mellan Calpe och Moraira.

INTERIÖR

En fantastisk traditionell finca belägen med ett verkligt unikt läge nära den pittoreska och charmiga byn Benissa, inte långt från kuststäderna Moraira och Calpe. Fincan har renoverats till en mycket hög standard och skicket är oklanderligt. Med hänsyn till området och med vacker utsikt över bergen och landsbygden, i total harmoni, vilket endast är en av de utmärkta egenskaperna hos den här fastigheten. Den består av fyra dubbla sovrum, ett med badrum inklusive ett extremt generöst sovrum med eget badrum. Det charmiga lantliga köket är fullt utrustat med integrerade apparater och omfattande utbud av enheter, den mysiga loungen är ljus och öppen med intilliggande matplats och central spis. Trädgårdarna är låga i underhåll med den fantastiska utsidan med pergola och utsikt över poolen. Det finns gott om parkeringsplatser och golvvärme.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt en av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.0km
wavesAvstånd till hav 3.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 90.0km

Bilder

Karta

HitCounter