230
MEDA15AA59EC5B14F93A92710DFF7BED331

Söt studio bredvid stranden i Denia

Denia, Denia

Söt studio bredvid stranden i Denia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€54
TypLägenhet
ReferensnummerPV047
Antal rum1
Antal badrum1
Byggyta43 kvm
Våning1
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass20 kvm

Pris: €91,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Trevlig studio, mycket väl inredd, med en stor terrass på ca 20 kvadratmeter. Den ligger på bottenvåningen och är väl integrerad med trädgården i urbanisationen som har en gemensam pool. Det är ett perfekt läge och endast ett steg bort från en bred sandstrand i Las Marinas, mycket nära flera stormarknader, affärer och restauranger. Det är idealiskt för semester.

INTERIÖR

Fastigheten har cirka 43 kvadratmeter byggyta, ett badrum med dusch, ett fullt utrustat amerikanskt kök, luftkonditionering och dubbla fönster. Den säljs möblerad med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Dessutom kan du komma åt gatan från terrassen, det finns en buss som stannar utanför på sommaren och passerar var 20: e minut och går till centrum av Dénia, som ligger ca 4 km bort. Färjan till Ibiza ligger också ca 4 km bort.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.2 km
Avstånd till centrum4 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.2 km
Avstånd till shoppingcentrum4 km
Avstånd till sjukhus15.3 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1
Antal badrum
1
Byggyta
43 kvm
Lägenhet
Våning
1
Pris
€91,900
Samfällighetsavgift/mån
€54
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia Denia

Söt studio bredvid stranden i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg