MED6B0FC19F35E4411080A968C445951A5A

Radhus, terrass och pool intill stranden

Denia, Denia

Radhus, terrass och pool intill stranden

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€60
TypRadhus
ReferensnummerPV026
Antal rum5
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta117 kvm
Våning1
Byggår1980
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €169,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bungalow typ duplex med stor terrass på nedre våningen, balkong på översta våningen och en härlig pool med gemensamma trädgårdar. Duplexet ligger endast ca 200 meter från en bred sandstrand med kristallklart vatten och ett snabbköp. Det är idealisk för semester och stora familjer.

INTERIÖR

Fastigheten har en byggyta på ca 117 kvm fördelat över tre sovrum, två badrum, ett kök, ett stort vardagsrum, ett förråd, tvättmöjlighet och ett annat rum för olika användningsområden. Den har förinstallation för luftkonditionering och även för satellit-tv, öppen spis, garderober och parkeringsplats inom urbaniseringen. Duplexet ligger ca 7 kilometer från Dénia och ca 11 kilometer från Oliva Nova Golf Resort i ett område med restauranger, affärer och olika turisttjänster.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.2 km
Avstånd till centrum7 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.2 km
Avstånd till shoppingcentrum7 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
117 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
1980
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia Denia

Radhus, terrass och pool intill stranden

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg