230
MED33B80537E4C54BF4BDCD1F349334B3E7

Otrolig utsikt över hav och berg

Finestrat, Benidorm

Otrolig utsikt över hav och berg

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€75
TypLägenhet
ReferensnummerMV041
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta83 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass11 kvm

Pris: €184,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Lägenhet med stor terrass och gemensam pool vid havet i det lugna området Cala de Finestrat, som av många anses vara ett av de bästa områdena tack vare den harmoniska integrationen mellan bostäder och natur tillsammans med möjligheten att njuta av alla tjänster i Cala de Finestrat. Utöver allt detta, finns bara några meter bort en vacker strandpromenad med otrolig utsikt.

INTERIÖR

Fastigheten har en byggyta på ca 83 kvm fördelade över ett vardagsrum, ett kök, två sovrum och två badrum. Den vetter mot havet och har luftkonditionering samt en privat parkering. Lägenheten ligger på 9:e våningen och det finns hiss.

EXTERIÖR

Villajoyosa ligger ca 20 min från Alicantes flygplats mellan Alicante och Benidorm, vilket gör att man har nära till storstäder. Under sommarmånaderna kan man njuta av en “cerveza” i solen på någon av de många strandhyddorna och promenera längst med stranden till den lilla stadskärnan som har ett stort utbud av restauranger, barer och butiker. Inom några kilometers avstånd finner ni de kända golfbanorna Melia Villa Aitana, Altea Club de Golf och Bonalba Golf. En idyll med ett strategiskt läge helt enkelt!

I närheten

Avstånd till strand0.9 km
Avstånd till centrum0.6 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.6 km
Avstånd till hav0.9 km
Avstånd till shoppingcentrum0.65 km
Avstånd till sjukhus4 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
83 kvm
Lägenhet
Pris
€184,900
Samfällighetsavgift/mån
€75
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Finestrat Benidorm

Otrolig utsikt över hav och berg

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg