230
MED0AE09DFAB9AC429387E52F44C1116563

Spektakulär villa med havsutsikt över Albir

Altea, Altea

Spektakulär villa med havsutsikt över Albir

Fakta

TypVilla
ReferensnummerMV053
Antal rum7
Antal sovrum5
Antal badrum3
Byggyta250 kvm
Tomt4602 kvm
Våning1
Byggår1975
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass100 kvm

Pris: €849,000

Ansvarig mäklare

Med bästa läget i populära El Planet i Altea, ligger denna vackra villa, med utsikt över Medelhavet. Med bara fem min från Albir och Altea ligger detta fina naturområde med ca 4 600 m2 mark som du kan använda till att bygga till exempel tennisbanor eller du kanske finner andra kreativa lösningar. Huset har enkla och rena linjer kombinerat med vacker spansk stil och naturligt skapas här ett vackert landskap av arkitektur. Här erbjuder vi en förstklassig villa byggd år 1975 och som totalrenoverats år 2000. Villan ligger även 200m från den brittiska skolan.

INTERIÖR

Med påkostade detaljer och väl valda material är denna bostad något utöver det vanliga. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna som sträcker sig från golv till tak. Golven är genomgående och ger en exklusiv känsla tillsammans med de i övrigt ljusa ytskikten. En underbar terrass med stora sociala öppna ytor. Hall i öppet utförande med slitstarkt golv. Spatiöst vardagsrum med given plats för soffgrupp som liksom är en del av de sociala ytorna. Flertalet fönsterpartier låter ljuset flöda ut mot villans tomt och med utsikt mot poolen. Köket med dess öppna planlösning mot vardagsrummet har en köksö med bardisk intill vilket inbjuder till sociala tillställningar samtidigt som den skapar en naturlig samlingsplats. Två sovrum i övre delen av huset i lugnt läge nära till utgången och till husets baksida med egen balkong, utsikt över grönskande träd och blommor. Intill det två sovrummet har du ett kvalitativt badrum utrustat med handdusch, wc med robust handfat samt ovanhängande spegel i fullbredd. På nedre våningsplan erbjuder villan en helt individuell förstaklassig svit med tre sovrum, som har ett eget badrum och balkong med utsikt över trädgården och det vackra havet i Albir. Det stora vardagsrummet är rogivande, utrustat med samma genomgående golv likt resterande delar av bostaden, även detta med ett privat och egen balkong mot bakre delen av huset.

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

I närheten

Avstånd till strand2 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats71 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär2 km
Avstånd till hav1.2 km
Avstånd till shoppingcentrum2 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana5.5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
7
Antal sovrum
5
Antal badrum
3
Byggyta
250 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
villa
Byggnadsår
1975
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
4602 kvm

Karta

Altea Altea

Spektakulär villa med havsutsikt över Albir

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg