MED8887F7A624154AED9351C5DDD7DD5678

Lyxig villa med havsutsikt!

Nyproduktion

Cumbre del Sol, Cumbre del sol

Lyxig villa med havsutsikt!

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB017
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta358 kvm
Tomt740 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €725,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Oslagbara villor med oblockerad utsikt över Medelhavet och infinity pool.

INTERIÖR

Detta är ett hus på två våningar, som har en total byggyta på ca 358,25 kvm, belägen på en tomt på över ca 740 kvm. Den har tre sovrum och två badrum, sovrummet med eget badrum och inbyggda garderober, ett stort vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, separat förrådsutrymme, pergola, täckt parkering ansluten direkt till husets ingång och elektrisk grind. Det bästa med fastigheten är dock den stora 77.60 kvm terrassen där infinity poolen ligger och som har fantastisk havsutsikt.

På bottenvåningen finns en halv källare med en öppen yta på ca 80,85 kvm samt ett extra sovrum, gym, studio, etc. Villan ligger i sydostläge och havsutsikten är oslagbar.

Vi vill särskilt uppmärksamma fasadens moderna utformning, en kombination av raka linjer, platta tak med överhängande delar som bildar skyddade områden, stora panoramafönster och vita väggar dekorerade med sten, modern stil i bostadsområdet Lirios Design, på Cumbre del Sol, i Benitachell, mellan Javea och Moraira, norra Costa Blanca.

EXTERIÖR

På Alicante-provinsens östra spets ligger Cumbre del Sol.

Dess invånare och gäster är de första som hälsar solen varje morgon när den stiger majestätiskt över det lugna vattnet i Medelhavet.

Från Cumbre del Sols unika utsiktsplats vid de högsta höjderna i kommunen Benitachell, har Cumbre del Sol panoramautsikt över vattnet och de skyddade naturområdena som omger området från Javea till Moraira.

Upptäck mer om denna bostadsanläggning i Costa Blanca som kombinerar vackra moderna lyxiga lägenheter och villor, sport- och fritidsanläggningar och helårstjänster till dem som är lyckliga nog att kalla Cumbre del Sol sitt hem.

Cumbre del Sol tar upp över 3,7 miljoner kvadratmeter av den mest eftertraktade och orörda strandpromenaden i hela Spanien.

Varje aspekt av dess utveckling har följt målet att leverera maximal komfort och service till sina invånare och besökare samtidigt och samtidigt bevara den skyddade omgivningen och miljön och integrerar grönområden i dess samhällen. Infrastrukturen och tjänsterna är hittills oöverträffade.

I närheten

Avstånd till strand1.5 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats90 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav1.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
358 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
740 kvm

Karta

Cumbre del Sol Cumbre del sol

Lyxig villa med havsutsikt!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg